Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Vanwege het Corona / COVID-19-virus krijgen we veel vragen van onze klanten of we onze diensten kunnen blijven leveren. Op dit moment kunnen we u vertellen dat SCL doorgaat met het verschepen van voertuigen zoals gewoonlijk, omdat het verschepen van goederen als essentieel wordt beschouwd en de containerschepen zullen blijven varen.

Uiteraard hebben we op ons kantoor passende maatregelen genomen en werken sommige van onze medewerkers vanuit huis. We staan ook in nauw contact met onze partners wereldwijd om op de hoogte te blijven van de lokale ontwikkelingen. We kunnen nu bevestigen dat de haven van Rotterdam en de meeste grote havens in de Verenigde Staten en Canada nog steeds volledig operationeel zijn.

De registratie van auto's op Nederlandse kenteken of Europese typegoedkeuringen zijn momenteel opgeschort omdat het RDW en de autoriteiten in Duitsland gesloten zijn. De RDW werkt aan een oplossing om de registratie van auto's digitaal voort te zetten, maar op dit moment is hier van nog geen officiële bevestiging.

Als er ontwikkelingen zijn met betrekking tot nieuwe beperkingen of andere veranderingen, zullen we u via onze website en sociale mediakanalen op de hoogte houden.

Wij wensen u een goede gezondheid en veel sterkte toe in deze moeilijke periode!
SCL Rotterdam team