Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

BELANGRIJKE WAARSCHUWING: criminelen hebben recent een aangepaste kopie gemaakt van de website van SCL Rotterdam ter ondersteuning van frauduleuze activiteiten gerelateerd aan internationale betalingen. Controleer altijd of u zich bevindt op onze echte website en of u in contact bent met één van onze echte medewerkers.

De criminelen houden zich bezig met zogenoemde 'Escrow Fraude'. Ze doen zich voor als verkoper van een voertuig en plaatsen een (nep)advertentie online. Wanneer u overeenstemming bereikt om het voertuig (internationaal) aan te kopen, adviseert de verkoper u om gebruik te maken van een veilige internationale betaalservice via een nepbedrijf waar de verkoper zogenaamd al jaren zaken mee doet. We weten dat deze oplichters gebruik hebben gemaakt van een nepbedrijf onder de naam "Fair Shipping and Escrow Service Limited" onder het websitedomein "fairshippingltd.com" (bezoek deze website NIET). Mogelijk gebruiken ze ook hun recent gemaakte vervalste kopie van SCL Rotterdam onder het websitedomein "sclroterdam.com" (bezoek deze website NIET).

Doe geen zaken met iemand die gebruik maakt van één van deze domeinen om met u te communiceren, bijvoorbeeld via e-mail. Een e-mailadres eindigend op "@sclroterdam.com" is niet afkomstig van de echte SCL Rotterdam.

De eenvoudigste manier om te bevestigen of de website of e-mailafzender klopt is het domein te controleren. Ons echte domein bevat de correcte spelling van Rotterdam met 2 maal de letter "t" erin. De neppe, frauduleuze versie heeft maar 1 "t":

scl domain comparison 

Als u twijfelt aan de echtheid van de website of e-mail, neem direct contact met ons op via telefoonnummer 010 427 77 20. Als u de echtheid van dit telefoonnummer wilt controleren, Google dan op "SCL Rotterdam". Onze bedrijfsvermelding die verschijnt samen met onze locatie en fysieke adres bevat ditzelfde telefoonnummer, wellicht met de toevoeging van landcode +31 afhankelijk van uw taalinstellingen.