Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Ford-Mustang-GT350

Een Ford Mustang GT350(R) importeren? Geniet van schakelen met de handmatige versnellingsbak en een krachtige V8. 

Wilt u een Ford Mustang importeren? Wij kennen deze supercar van binnen en van buiten en hebben ervaring met de import van bijzondere modellen. Wij helpen u graag een Ford Mustang GT350(R) uit de VS of een ander land te importeren, zodat u daar in Nederland heerlijk mee kunt rijden.

AchterkantMustangGT350

Import van bijzondere auto’s

We hebben bij SCL Rotterdam veel ervaring met de import van bijzondere auto’s. Een Ford Mustang waarbij alle kracht naar de achterwielen gaat en met een V8-blok uit de top-10 van echte autoliefhebbers is voor ons dan ook gesneden koek.

Wij worden net zo enthousiast van de atmosferische 5,2 liter motor die goed is voor 526 pk en 580 Nm koppel, in het geval van de GT350R, waardoor we de auto met de grootst mogelijke zorg voor u importeren. En stiekem zouden we maar wat graag een keer meerijden als de V8 bij 7.500 toeren z’n maximale vermogen haalt.

Ford Mustang importeren: ervaren specialisten

Wilt u een Ford Mustang importeren? We kennen de GT350 als hét driftkanon, waarmee u in Nederland een geweldige tijd tegemoet gaat. En sterker nog, we kennen nog wel een paar Europese wegen waar zowel de motor als de auto geweldig tot hun recht komen.

Wilt u een Ford importeren en zoekt u naar een bijzonder model zoals de GT350(R) of een meer gangbare auto? We hebben ervaring met alle merken en modellen, zowel vanuit de EU als vanuit Amerika, Azië en bijvoorbeeld het Midden-Oosten. We gaan er graag mee aan de slag, zodat u kunt rekenen op betrokken begeleiding door ware liefhebbers van mooie auto’s.

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de import van een bijzondere auto? Bel ons op telefoonnummer +31 10 427 77 20 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

ZijkantMustangGT350