Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Ford-F150-Shelby

Een Ford F150 Shelby importeren? Een geweldige auto met het vermogen van een supercar, maar met de uitstraling van een echte Amerikaan. Ideaal als u écht grote spullen moet vervoeren, of als er gewoon enorm veel levenservaring mee moet om te genieten van iedere kilometer.

Vergeet powerstation’s uit Duitsland, omdat de Ford F150 Shelby een heel eigen categorie vormt. Een bijzonder model, dat we voor u kunnen importeren vanuit de VS, vanuit de EU en bijvoorbeeld uit Azië of het Midden-Oosten. We hebben ervaring met de import van tal van bijzondere auto’s, ook als ze de afmetingen hebben van een echte Shelby.

Ford-F150-Shelby

Import vanuit heel de wereld

We verzorgen de import van auto’s van over heel de wereld. Toch is het iedere keer bijzonder als we een Ford F150 importeren. We weten dat het gaat om 760 pk of zelfs meer, uit de 5,0-liter V8 met turbocharger die de complete omgeving doet sidderen zodra u volledig op het gas gaat.

Het is dé Amerikaanse pick-up die u graag wilt rijden, die wij voor u kunnen importeren om die naar Nederland te halen. Wilt u een Ford F150 Shelby importeren en zoekt u daarvoor naar ervaren specialisten? Wij weten wat erbij komt kijken en verzorgen zowel de administratieve als de fiscale zaken. Bovendien zorgen we voor de betrokken import, omdat we net als u houden van echte auto’s met karakter. 

Ford F150 importeren: ervaren specialisten

Laat uw Ford F150 importeren door ervaren specialisten. We importeren alle modellen van Ford, zowel de Shelby als de meer gangbare modellen die in grote aantallen beschikbaar zijn in de EU en daar buiten. We importeren met de grootst mogelijke zorg, kunnen vooraf de BPM berekenen, de aangifte verzorgen en uw nieuwe F150 natuurlijk netjes voor u op kenteken zetten.

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de import van een bijzondere auto? Bel ons op telefoonnummer +31 10 427 77 20 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.

Ford-F150-Shelby