Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Waarschuwing: Oplichters gebruiken emails van SCL

We willen u dringend waarschuwen voor e-mails die momenteel worden verzonden uit naam van ROTTERDAM SCL B.V Company of door "Jonathan Frank". Deze e-mails zijn ongeautoriseerd en zijn voorzien van de adresgegevens van SCL. Wij benadrukken dat ons bedrijf geen enkele relatie heeft met Jonathan Frank en dat we niet betrokken zijn bij de genoemde e-mails.

Lees meer...

COVID-19 Update (30 maart)

Vanwege het Corona / COVID-19-virus krijgen we veel vragen van onze klanten of we onze diensten kunnen blijven leveren. Op dit moment kunnen we u vertellen dat SCL doorgaat met het verschepen van voertuigen zoals gewoonlijk, omdat het verschepen van goederen als essentieel wordt beschouwd en de containerschepen zullen blijven varen.

Lees meer...

Waarschuwing: oplichters gebruiken de naam en website van SCL voor escrow fraude

BELANGRIJKE WAARSCHUWING: criminelen hebben recent een aangepaste kopie gemaakt van de website van SCL Rotterdam ter ondersteuning van frauduleuze activiteiten gerelateerd aan internationale betalingen. Controleer altijd of u zich bevindt op onze echte website en of u in contact bent met één van onze echte medewerkers.

Lees meer...

Twee oldtimers precies op tijd in Normandië voor 75 Jaar D-Day

Dodge-panel-1945

Lang en Bev Kidby zijn bekende Australische avonturiers, die regelmatig oldtimers kopen en daar mooie reizen mee maken. We helpen stellen zoals zij regelmatig om auto’s te importeren en te exporteren, zodat ze daar over heel de wereld mee kunnen rijden.

Lees meer...

Ford Mustang GT350 importeren

Ford-Mustang-GT350

Een Ford Mustang GT350(R) importeren? Geniet van schakelen met de handmatige versnellingsbak en een krachtige V8. 

Lees meer...

Ford F150 Shelby importeren

Ford-F150-Shelby

Een Ford F150 Shelby importeren? Een geweldige auto met het vermogen van een supercar, maar met de uitstraling van een echte Amerikaan. Ideaal als u écht grote spullen moet vervoeren, of als er gewoon enorm veel levenservaring mee moet om te genieten van iedere kilometer.

Lees meer...

McLaren importeren: een MP4 12C supercar uit de Formule 1

Een McLaren importeren? We hebben bij SCL Rotterdam veel internationale ervaring en expertise, zelfs met dit specifieke merk. We importeerden een McLaren MP4 12C. Een pareltje tussen alle auto’s die we normaal gesproken dagelijks verschepen.

Lees meer...