Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Cadillac importeren?

Laat SCL voordelig een Cadillac importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Cadillac importeren?

Laat SCL voordelig een Cadillac importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een Cadillac importeren in Nederland? Als importeur heeft SCL Rotterdam veel  ervaring met het invoeren van auto’s vanuit de USA. Wij kunnen u zelfshelpen bij de aankoop van de wagen. Of u nu op zoek bent naar een Cadillac Escalade, CT6, CTS, ATS of een oldtimer zoals de Eldorado, wij begeleiden u bij elke stap in het aankoopproces. Hierna zorgt SCL ervoor dat de auto snel en veilig naar Nederland wordt verscheept. Ook over de douane-afhandeling hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat regelen wij van A tot Z.

Voordelen SCL Rotterdam als Cadillac importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Cadillac importeren

U kiest zelf het dienstenpakket voor het importeren van de Cadillac. Wilt u eerst professionele aankoopbegeleiding? Of heeft u de auto al gekocht en heeft u ons alleen nodig voor het verschepen? Daarnaast kunnen wij ook de auto op kenteken zetten en de BPM-aangifte regelen.Vraag voor de precieze kosten vrijblijvend een offerte aan van SCL Rotterdam.

Containertransport of Roll on-Roll off transport

Uw Cadillac Escalade of CT6 wordt veilig naar Nederland vervoerd per schip. Voor het verschepen zijn er twee opties: containertransport of Roll on-Roll off. De auto wordt dus in een container verscheept of op een speciaal daarvoor bestemd dek. Bij beide opties wordt de auto heel nauwkeurig vastgezet. Een transportverzekering afsluiten doet u ook eenvoudig bij SCL. Naast het verschepen heeft u ook de keuze om de Cadillac voor de deur te laten afleveren. Lees meer informatie over alle SCL-diensten.

BPM-aangifte en CET laten regelen door specialist

Naast aankoopbegeleiding, verscheping en transport, regelen wij ook de BPM-aangifte voor u. Ook laten wij de auto op Nederlands kenteken zetten. Het is ook mogelijk om al een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) voor het voertuig aanvragen. Dit is voordelig wanneer de RDW de auto gaat keuren en bespaart u tijd en geld. Wij berekenen ook direct de BPM die u moet betalen. Met een geaccepteerde rekenmethode berekenen wij voor u een zo laag mogelijk bedrag.

Contact met import specialist

Een Cadillac importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure werkt. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Cadillac snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

cadillac

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Cadillac te importeren?