Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Of u het nu doet om een levenslange droom te verwezenlijken of simpelweg om geld te besparen. Een auto importeren uit de Verenigde Staten kan ontzettend de moeite waard zijn. Met de hulp van SCL Rotterdam is het makkelijker en veiliger dan u denkt!

Waarom een auto importeren uit USA?

 • U kunt rekenen op een aanzienlijke kostenbesparing
 • Het aanbod in USA / Amerika is enorm
 • Vind modellen of uitvoeringen die in Europa niet te krijgen zijn
 • Minder roest en betere conditie dankzij het warmere klimaat

Online zoeken naar auto's

Amerikaanse zoekmachines:

cars.comautotrader.comebay motors

Canadese zoekmachines

Autotrader.caUsed Cars Canada

Voorkom een miskoop: inspectie vóór aankoop

Vehicle inspections across the United StatesHet klinkt misschien logisch, maar ook in eigen land koopt u geen auto zonder deze gezien te hebben. Helaas is het niet voor iedereen haalbaar om zelf af te reizen naar The States om ter plekke te gaan kijken. Gelukkig heeft SCL de beschikking over een gespecialiseerd netwerk van technici die door heel Amerika een voertuig kunnen inspecteren. Meestal is dit mogelijk binnen 72 uur! Wat krijgt u bij deze aankoopkeuring?

 • Een uitgebreide foto-reportage (ca. 50 foto's) van de auto en eventuele schades of gebreken
 • Een uitgebreid inspectierapport van ca. 12 pagina's
 • De auto wordt grondig op schade geinspecteerd 
 • De technische conditie wordt gecontroleerd en uitgebreid in het rapport beschreven
 • De inspecteur rijdt (indien mogelijk) een stuk met de auto om te controleren of alles naar behoren werkt

Met een grondige inspectie voor de aankoop voorkomt u niet alleen teleurstellingen, maar het geeft u ook nog eens een sterkere onderhandelingspositie. Daarmee verdient de aankoopinspectie zichzelf in de meeste gevallen direct al terug!

Zorg voor een veilige betaling

Dankzij het internet wordt het steeds gemakkelijker om auto's of motoren in het buitenland te kopen. Vaak blijft het betalen van uw aankoop op afstand een lastige kwestie. U doet namelijk vaak zaken met een onbekende verkoper en u bent niet altijd zelf in de gelegenheid om af te reizen naar het buitenland om de transactie ter plekke rond te maken.

Wilt u de zekerheid dat de aankoop vlekkeloos verloopt? In de Verenigde Staten helpt SCL Rotterdam u graag d.m.v. een betaalservice: U maakt het geld over naar een rekening van onze partner in de Verenigde Staten die de betaling voor u doet. Voorafgaand aan de betaling van uw voertuig wordt er een uitgebreide achtergrond check gedaan. Er zal worden onderzocht of het voertuig als gestolen geregistreerd staat, of de juiste documentatie aanwezig is en of de eigenaar de auto volledig heeft afbetaald. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en heeft u de zekerheid dat u niet voor niets betaalt!

Maak nooit zomaar geld over naar een buitenlandse partij als u niet zeker bent van uw zaak en gebruik nooit 'anonieme' betalingsconstructies zoals Paypal of Western Union!

Tips en adviezen voor auto import USA

 • occassions uit één van de warmere staten hebben vaak minder roestvorming
 • een inspectie vóór aankoop geeft u meer zekerheid en een betere onderhandelingspositie
 • maak gebruik van een goede betalingsconstructie zoals onze Veilige Betaalservice - kies voor zekerheid!