Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

In Amerika een auto kopen, maar daar nog geen ervaring mee? Of is het alweer even geleden? SCL helpt u bij het kopen van een auto in de USA en Canada.

Waar vindt u de auto's in Amerika?

Het aanbod auto’s in Amerika en Canada is enorm. U vindt er modellen die in Europa niet verkrijgbaar zijn. Bovendien hebben ze minder roest en zijn de auto’s vaak in betere conditie, dankzij het warmere klimaat.

Heeft u een bepaalde auto op het oog en bent u benieuwd naar het aanbod om die te kopen in Amerika of Canada? Daarvoor kunt u gebruik maken van:

Auto kopen in Amerika: voorkom een miskoop

Als u een auto koopt in Canada of de VS wilt u natuurlijk zeker weten dat u geen miskoop doet. Het is lastig om er zelf naartoe te reizen en de auto te beoordelen. Daarom staan de technici van SCL graag voor u klaar. Zij doen binnen 72 uur een aankoopkeuring, inclusief:

  • Uitgebreide foto-reportage (circa 50 foto's) van de auto en eventuele schades of gebreken
  • Uitgebreid inspectierapport van circa 12 pagina's
  • Grondige inspectie op eventuele schade
  • Technische controle met heldere rapportage
  • (Indien mogelijk): proefrit door de inspecteur

Tip: onze aankoopkeuring helpt miskopen te voorkomen en zorgt bovendien voor een sterkere onderhandelingspositie. 

In Amerika een auto kopen: SCL helpt

In Amerika of Canada een auto kopen? SCL helpt, zowel met de technische keuring als bijvoorbeeld met een veilige betaling. Met onze betaalservice maakt u het geld over naar een rekening van onze partner. Die doet de betaling, maar niet voordat er een uitgebreide check heeft plaatsgevonden. Zo weet u zeker dat de auto niet gestolen geregistreerd staat, of de auto volledig is afbetaald en of de juiste documentatie aanwezig is.

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de import van een bijzondere auto? Bel ons op telefoonnummer +31 10 427 77 20 of gebruik ons online contactformulier online contactformulier. We horen graag van u.