Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Toyota importeren?

Laat SCL voordelig een Toyota importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Toyota importeren?

Laat SCL voordelig een Toyota importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Vanuit het buitenland uw Toyota importeren naar Nederland? SCL Rotterdam is een Toyota importeur en levert full service dienstverlening. Voor uw auto wordt alles geregeld, van uitvoer tot invoer en alle zaken die daarbij komen kijken. Wij kunnen uw wagen verschepen uit landen als Amerika en Japan. Dit doen wij voor alle modellen van het automerk. Waaronder de Toyota Sienna, Supra, Aygo, Tundra, Avalon en AE86. Ook grotere voertuigen zoals de ToyotaFJ Cruiser, Alphard, Highlander, Tundra, Estima, RAV4 of de Vellfire kunnen wij voor u verschepen en invoeren.

Voordelen SCL Rotterdam als Toyota importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit buitenland;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Toyota laten importeren

Kom snel de kosten voor het importeren van de Toyota te weten door vrijblijvend een offerte aan te vragen. U kiest eerst van welke SCL-diensten u gebruik wilt maken. Op basis hiervan en uw persoonlijke wensen, bieden wij u een scherpe prijs voor de import van de wagen. Enkele van onze services zijn het regelen van de BPM-aangifte en de auto op Nederlands kenteken zetten. Met onze diensten regelen wij de invoer van A tot Z.

Veilig vervoer over zee

Voor een zo veilig mogelijk transport over zee wordt de Toyota nauwkeurig vastgezet. Voor het soort vervoer heeft u twee opties. Dit zijn containertransport en Roll on-Roll off transport (Ro-Ro). Bij Ro-Ro wordt de auto verscheept op een speciaal daarvoor bestemd scheepsdek. Qua prijs is transport per container het voordeligst. Voor een transportverzekering bent u bij SCL ook gelijk op de goede plek.

Volledige douane-afhandeling

De Toyota importeren in Nederland, brengt veel papierwerk en regelingen met zich mee. Dit kan SCL Rotterdam volledig voor u uit handen nemen. Dit scheelt u veel tijd en u hoeft niet verschillende partijen in te schakelen. SCL regelt de gehele douane-afhandeling en BPM-aangifte. Voor de BPM maken we vooraf al een berekening met een voordelig rekenmethode, zodat u een lage BPM betaalt. De auto krijgt na de invoer een keuring van het RDW. Hiervoor kunnen wij al een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) aanvragen. Met dit certificaat is de auto al goedgekeurd volgens Europese normen en daardoor gaat de RDW-keuring vele malen sneller.

Contact met import specialist

Een Toyota importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de importprocedure precies in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Toyota snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

toyota

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Toyota te importeren?