Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Zuid Amerika?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Zuid Amerika.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Zuid Amerika?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Zuid Amerika.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een auto verschepen naar Zuid Amerika en daarvoor op zoek naar een ervaren specialist? Bij SCL Rotterdam importeren en exporteren we auto’s uit en naar Zuid Amerika en alle andere bestemmingen overal ter wereld.

Gaat het om een camper of een specifieke auto en wilt u alles bij de douane en andere autoriteiten van A to Z laten regelen? Wij voorkomen problemen, nemen u het werk uit handen en zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van de import of export

Auto importeren of exporteren: wat zijn de kosten?

Benieuwd naar de kosten om een auto te importeren uit Zuid Amerika of die daar naartoe te exporteren? De kosten voor het verschepen hangen af van de diensten waarvan u gebruik wilt maken. We kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met een container of met Roll-on, Roll-off transport. Bovendien kunnen wij de auto ombouwen, bijvoorbeeld als u het stuur naar de andere kant wilt verplaatsen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan geven we u aan wat de kosten voor een auto verschepen naar Zuid Amerika zullen zijn. 

Campers en auto’s verschepen

We hebben bij SCL Rotterdam veel ervaring met de import en export van auto’s vanuit en naar Zuid Amerika. Sterker nog, we verzorgen het verschepen van personenauto’s, campers en andere modellen die u hier of juist daar wilt gebruiken. Wij nemen u daarbij graag het werk uit handen, kunnen u adviseren over de mogelijkheden en u bijvoorbeeld meer vertellen over BPM over auto’s die u vanuit Zuid Amerika wilt verschepen. 

Auto verschepen naar Zuid Amerika: voordelen bij SCL Rotterdam

Wilt u een auto verschepen naar Zuid Amerika of die vanuit daar juist naar hier brengen? We hebben daar bij SCL Rotterdam veel ervaring mee, zodat we goed weten waar u rekening mee dient te houden. Wij voorkomen problemen bij de douane, leggen u graag uit over de procedure of nemen die volledig voor u uit handen. 

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op telefoonnummer +31 10 427 77 20 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?