Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Florida?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Florida.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Florida?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Florida.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Wilt u een auto importeren uit Florida en bent u op zoek naar een ervaren importeur? Profiteer van onze jarenlange ervaring met het importeren van auto’s uit de Verenigde Staten. Met de diensten van SCL Rotterdam wordt uw auto veilig verscheept en ingevoerd. We regelen niet alleen de verscheping, maar ook de douane-afhandeling bij aankomst in Nederland.

Transport: kosten en mogelijkheden

Een auto uit Florida importeren heeft zo zijn voordelen; Florida ligt namelijk aan de oostkust van Amerika. Hierdoor is het transport naar Nederland korter dan wanneer u een auto vanaf de westkust laat importeren. Vooral de haven van Miami is een bekende voor SCL Rotterdam; we werken veelvuldig vanuit deze haven. SCL heeft ervaring met het verschepen van auto’s uit Florida en andere Amerikaans staten.

U heeft de keuze uit twee manieren van transport over zee: containertransport en Roll on-Roll off transport. Bij Ro-Ro transport bevindt uw auto zich op een speciaal schip voor autovervoer. Bij containertransport heeft u de keuze uit drie verschillende opties: Economic Class, Royal Class of Special Class.

Soepele douane-afhandeling

SCL regelt niet alleen een veilige verscheping vanuit Florida, maar zorgt ook voor de douane-afhandeling in Nederland of een ander land in Europa. We regelen het Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET), zetten de auto op Nederlands kenteken en berekenen de BPM. Wilt u de auto niet ergens ophalen, maar voor de eigen deur laten afleveren? Ook dat kunnen we voor u regelen.

Voordelige maatwerk oplossingen

Het importeren van uw droomauto vraagt om maatwerk en SCL kan u dit bieden. Wilt u de auto enkel laten verschepen door SCL of gebruik maken van onze full service dienstverlening? Vul het contactformulier in of vraag een offerte aan. Eén van onze deskundige adviseurs zal dan samen met u alle mogelijkheden bespreken om uw auto te importeren vanuit Florida.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?