Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Benieuwd naar de invoerrechten op een auto uit de Verenigde Arabische Emiraten? Wij berekenen de hoogte van de invoerrechten én de btw, zodat u in Nederland niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u besparen op de invoerrechten op een auto uit de VAE? Wij kennen de wet- en regelgeving en hebben veel ervaring met import, export en verschepen vanuit alle delen van de wereld. We weten waar een auto aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor scherpe tarieven en kunnen u daarover goed adviseren. 

Invoerrechten en de btw

Zodra u een auto van buiten de EU naar Nederland wilt halen betaalt u daarover invoerrechten. Wij berekenen de invoerrechten vanuit de EU en kunnen u uitleggen welke uitzonderingen er mogelijk gelden. U kunt dan denken aan het importeren van een oldtimer, net als aan het verhuizen van een auto als onderdeel van de inboedel.

In de beide gevallen hoeft u niet de standaard invoerrechten voor een auto uit de Verenigde Arabische Emiraten te betalen, waardoor dit een aanzienlijk voordeel kan opleveren. We hebben de invoerrechten en de btw voor u in een overzichtelijk schema gezet, waarmee u eenvoudig kunt berekenen wat de kosten zullen zijn. En komt u daar zelf niet helemaal uit of heeft u liever dat er iemand meekijkt? Wij brengen u graag een vrijblijvende offerte uit. 

Invoerrechten auto uit de Verenigde Arabische Emiraten: auto importeren

Op zoek naar een specialist in invoerrechten voor uw auto uit de VAE en een bedrijf dat het transport kan verzorgen? Dan bent u bij SCL Rotterdam aan het juiste adres. We hebben veel internationale ervaring en expertise, waardoor we u daarmee met een pakket op maat van dienst kunnen zijn.

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op telefoonnummer +31 10 427 77 20 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?