Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Win goed advies in en betaal minimale invoerrechten voor een auto uit Dubai. Dankzij de speciale regelingen die er beschikbaar zijn of met de goede service door een ervaren douane-specialist.

U betaalt invoerrechten om een auto uit Dubai te importeren. Dubai ligt buiten de EU, waardoor u geen gebruik kunt maken van vrij verkeer van goederen. In plaats daarvan dient u kosten te maken. Het gaat voor een personenauto jonger dan 30 jaar bijvoorbeeld standaard om 10 procent invoerrechten.

Tip: wilt u een motor of een truck importeren? Een motor is voordeliger, dankzij het standaardtarief van 6 procent. Een truck is juist duurder, met een standaardtarief van 22 procent. 

Naast de invoerrechten voor een auto uit Dubai dient u ook 21 procent btwte betalen. De specialisten van SCL Rotterdam kunnen voor u uitrekenen wat een auto onder de streep kost. Inclusief de kosten voor het transport en de juiste afhandeling bij de douane. 

Uitzonderingen op de regel: lagere invoerrechten

Besparen op de invoerrechten voor een auto uit Dubai? Er bestaan twee speciale regelingen, waarmee u mogelijk voordeliger uit bent:

Wij kunnen u meer vertellen over deze mogelijkheden en over de voorwaarden waar u aan dient te voldoen. Op die manier zorgen we voor minimale invoerrechten voor auto’s uit bijvoorbeeld Dubai, net als uit andere delen van de wereld buiten Europa. 

Invoerrechten voor een auto uit Dubai

Met ons schema kunt u zelf nagaan wat de standaardtarieven zijn voor de invoerrechten van een auto uit Dubai. Houd rekening met de leeftijd van het voertuig (jonger of ouder dan 30 jaar) en met het type voertuig waar het om gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden en specifiek benieuwd naar de hoogte van de invoerrechten voor een auto uit Dubai? Vraag gratis een offerte aan, waarin we u graag laten zien wat het u onder de streep zal kosten.

Auto importeren uit Dubai

Zodra u ervoor heeft gekozen om uw auto uit Dubai te laten importeren, zijn er enkele zaken belangrijk om naar te kijken. Zo heeft u hierboven kunnen lezen wat de kosten zijn voor het importeren van een auto uit Dubai, maar het is ook erg belangrijk om naar de staat van de auto te kijken. 

De staat van de auto's uit Dubai is vaak anders dan de staat van auto's uit Europese landen en dit is voornamelijk door het andere klimaat dat in Dubai heerst. Hierbij heeft de brandende zon invloed op de lak, maar kan het zand ook zorgen voor slijtage op bepaalde plekken. SCL Rotterdam kan u helpen met het importeren van auto's uit Dubai. Neem gerust contact op en laat ons weten wat uw wensen zijn! 

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?