Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Particulier of zakelijk benieuwd naar de invoerrechten voor een auto uit Amerika? Voor landen buiten de EU geldt geen vrij verkeer van goederen, waardoor u kosten dient te maken voor deze import.

Ontdek de hoogte van invoerrechten voor een auto uit de USA en bereken op die manier wat het voertuig u onder de streep zal kosten. Voor voertuigen jonger of ouder dan 30 jaar, bijvoorbeeld als het gaat om een personenauto, een motor of een truck. Dat zijn belangrijke eigenschappen, die van invloed zijn op de hoogte van invoerrechten voor een auto of ander voertuig uit de USA. 

Auto uit de USA: invoerrechten en btw

U betaalt over auto’s uit de Verenigde Staten zowel invoerrechten als btw. We laten u in ons schema graag zien hoe hoog de verschillende percentages zijn, afhankelijk van het type voertuig en de leeftijd daarvan.

Gaat het om een oldtimer die u wilt importeren of wilt u een auto verhuizen als onderdeel van de inboedel? In die gevallen is er sprake van speciale regelingen. We leggen u graag uit over de uitzonderingen die er beschikbaar zijn. Op die manier helpen we u de invoerrechten voor een Amerikaanse auto te drukken, zodat u daar onder de streep op een voordelige manier gebruik van kunt maken. 

Invoerrechten Amerikaanse auto: ervaren specialist

Op zoek naar een specialist in auto import vanuit de USA? Bij SCL Rotterdam hebben we hier uitgebreide ervaring mee. We staan bekend als douane-specialist en kunnen het volledige proces voor u begeleiden. Inclusief de voertuiglogistiek en (kenteken)registraties, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Benieuwd naar de invoerrechten voor een auto uit Amerika of hoe we u tijdens het gehele proces goed kunnen begeleiden? Vraag gratis een offerte aan, zodat we het u helder kunnen uitleggen.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?