Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Tweedehands auto importeren?

Laat SCL voordelig een tweedehands auto importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Tweedehands auto importeren?

Laat SCL voordelig een tweedehands auto importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Tweedehands auto gekocht en eenvoudig laten importeren? Regel dat dan snel en professioneel via SCL Rotterdam. Met onze full service dienstverlening helpen wij u van A tot Z. Van het verschepen tot de invoer staan wij voor u klaar. Ook ondersteunen wij u bij de aankoop van het voertuig en de volledige douane-afhandeling. Een tweedehands auto importeren via SCL is daarnaast zeer voordelig in prijs. Een occasion importeren is mogelijk vanuit elk land binnen en buiten de EU.

Voordelen SCL tweedehands auto laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met tweedehands auto’s importeren;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten tweedehands auto laten importeren

Of het nu om een klassieke wagen gaat of een nieuwere auto, wij importeren alle soorten tweedehands auto’s voor u. Door onze volledige service kunnen wij scherpe tarieven bieden, zodat de kosten zo laag mogelijk blijven. De totale prijs is afhankelijk van de SCL-diensten die u kiest. Vraag daarom eerst een vrijblijvende en gratis offerte aan. Wij doen u snel een aantrekkelijk bod voor de auto import.

Containertransport of Ro-Ro

Voor het transport heeft u twee opties. De auto in een container laten vervoeren of Roll on-Roll off transport. Bij Ro-Ro wordt de auto direct op het speciaal daarvoor bedoelde scheepsdek gereden en daar nauwkeurig vastgezet. Containertransport is het meest voordelig. Voor het regelen van een transportverzekering kunt u ook bij SCL Rotterdam terecht.

Snelle douane-afhandeling en BPM-aangifte

Bij de invoer van de tweedehands auto komt veel kijken. Dit nemen wij u allemaal uit handen. Wij zorgen voor de BPM-aangifte en berekenen vooraf al een zo laag mogelijke BPM. Ook laten wij de auto keuren door het RDW en regelen hiervoor een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET). Ook zetten wij de auto op Nederlands kenteken en kunnen wij zelfs wegvervoer verzorgen. Hierdoor kunnen wij de geïmporteerde occasion voor de deur afleveren.

Contact met import specialist

Een tweedehands auto importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt na de import de tweedehands auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw tweedehands auto te importeren?