Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Quad importeren?

Laat SCL voordelig een Quad importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Quad importeren?

Laat SCL voordelig een Quad importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een quad importeren kan uit onder meer uit Amerika en China. SCL Rotterdam helpt u met het verschepen en de invoer van het voertuig. Het invoeren van de quads wordt van A tot Z geregeld, zodat u het voertuig snel kunt gebruiken. Als importeur van voertuigen importeren wij quads uit alle landen. Quads van Japanse merken zoals Yamaha, Kawasaki en Suzuki. Maar ook Chinese quads van Shineray, Bashan, EGL en Spy en Amerikaanse modellen van onder meer Polaris en Can-AM.

Voordelen SCL quad laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met quads importeren;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten quad laten importeren

Wat u betaalt voor de import van de quad, hangt af van welke SCL-diensten u wilt gebruiken. En uit welk land de quad wordt geïmporteerd. U kunt dit aangeven in de offerte-aanvraag. Op basis van uw wensen maken wij een prijsofferte op maat. Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend.

Containertransport

De voordeligste manier van transport over zee is containertransport. De quad wordt stevig vastgezet in de container en per vrachtschip vervoerd. Voor het vervoer sluit u via SCL eenvoudig een transportverzekering af.

BPM en Nederlands kenteken voor quad

De douane-afhandeling kunt u volledig aan SCL overlaten. Wij verzorgen het laden en lossen en kunnen de quad in onze eigen opslag plaatsen. Als u met de quad in Nederland wilt rijden heeft u een Nederlands kenteken nodig. Dit kunnen wij voor u regelen. Eerst is een BPM-aangifte nodig en moet de quad worden gekeurd door het RDW. Voor de BPM maken we zelf een berekening met een voordelige rekenmethode. Door deze berekening betaalt u een zo laag mogelijke BPM. Om de RDW-keuring makkelijker te maken en kosten te besparen, vragen wij een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) voor u aan.

Contact met import specialist

Een quad importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt na de import de quad snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

quad

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw quad te importeren?