Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Pick-up importeren?

Laat SCL voordelig een Pick-up importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Pick-up importeren?

Laat SCL voordelig een Pick-up importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Van plan om een pick-up te importeren vanuit Amerika? Als ervaren importeur biedt SCL Rotterdam alle diensten om de import zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Wij regelen het verschepen, invoeren en de douane-afhandeling. De wagen kunnen wij in Nederland volledig aanpassen, zodat het aan de Nederlandse normen voldoet. Zo heeft u er geen omkijken naar. Als u nog op zoek bent naar een pick-up, dan biedt SCL deskundige aankoopbegeleiding. Bekende Amerikaanse merken die pick-ups leveren zijn: Ford, Dodge en Chevrolet of GMC.

Voordelen SCL Rotterdam als pick-up importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten pick-up laten importeren

Vraag voor een kostenoverzicht van de import van de pick-up vrijblijvend een offerte aan. De kosten berekenen wij op basis van uw wensen en de SCL-diensten waarvan u gebruik wilt maken. Doordat wijallediensten voor de import kunnen regelen, bent u voordeliger uit dan meerdere bedrijven in te huren. Bij SCL zit alles onder één dak, zodat alle zaken snel worden geregeld. En hiermee bespaart u ook op de kosten voor de import van de pick-up truck uit de USA.

Mogelijkheden voor zeetransport

Een pick-up importeren doen we per schip. Hiervoor heeft u twee opties. De wagen kan in een container worden gereden en per vrachtschip worden vervoerd. Naast containertransport kunt u kiezen voor Roll on-Roll off (Ro-Ro). De truck wordt op een speciaal daarvoor bestemd schip getransporteerd. De auto wordt rechtstreeks op het dek gereden en nauwkeurig vastgezet. Voor het verschepen van de pick-up is het aan te raden om een transportverzekering af te sluiten. Hier helpt SCL u graag bij.

Pick-up snel en correct laten invoeren

De specialisten van SCL hebben veel ervaring met het invoeren van auto’s. Hierdoor gaat de procedure voor uw pick-up snel en wordt alles correct gedaan. De BPM-aangifte wordt gedaan en hiervoor maken we vooraf al een BPM-berekening. Met een voordelige rekenmethode houden we de BPM voor u zo laag mogelijk. De truck op Nederlands kentekenzetten, regelen wij ook bij SCL. En om de RDW-keuring zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) voor u aan.

Contact met import specialist

Een pick-up importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de pick-up snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

pick up

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw pick-up te importeren?