Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Muscle car importeren?

Laat SCL voordelig een Muscle car importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Muscle car importeren?

Laat SCL voordelig een Muscle car importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voor het importeren van een muscle car uit Amerika, Australië of Zuid-Afrika levert SCL Rotterdam full service dienstverlening. Behalve het verschepen regelen wij de volledige invoer en douane-afhandeling. De import van uw muscle car verloopt dankzij onze ervaring en deskundigheid soepel en snel. SCL importeert allerlei type muscle cars. Bijvoorbeeld een Ford Mustang, Pontiac Trans Am en andere auto’s van Amerikaanse automerken zoals Dodge of Chevrolet

Voordelen SCL muscle car laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met muscle cars importeren;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten muscle car laten importeren

Omdat SCL diverse diensten levert voor het importeren van muscle cars, is de prijs afhankelijk van welke SCL-diensten u kiest. Vraag hiervoor vrijblijvend en gratis een offerte aan. Wij bieden u een prijsofferte op maat aan voor het verschepen en invoeren van de muscle car. U hoeft hiervoor eenmaal een online offerte-aanvraag in te vullen.

Roll on-Roll off of containertransport

Het verschepen kan op twee manieren. De auto kan in een container worden gereden. Of de muscle car wordt op het scheepsdek geplaatst (Ro-Ro). Dit dek is speciaal voor autovervoer. Containertransport is in prijs iets voordeliger dan Roll on-Roll off transport. De voertuigen worden nauwkeurig vastgezet voor een veilige reis over zee. Een transportverzekering afsluiten doet u gemakkelijk via SCL.

Muscle car

BPM-aangifte en RDW-keuring voor muscle car

Na de invoer moeten er diverse zaken worden geregeld. Dit zijn de BPM-aangifte, de keuring door het RDW en een Nederlands kenteken. Bij elke stap wordt u geholpen door SCL Rotterdam. Voor de BPM maken we vooraf al een berekening met een voordelige rekenmethode. Hierdoor hoeft u zo min mogelijk belasting te betalen. Wij laten de auto keuren door het RDW. Voor deze keuring wordt eerst een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) aangevraagd. Dit certificaat zorgt voor een snelle en soepele keuring. En dat bespaart u extra kosten. Na de keuring krijgt de geïmporteerde muscle car een Nederlands kenteken.

Contact met import specialist

Een muscle car importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt na de import de muscle car snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw muscle car te importeren?