Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Motor importeren?

Laat SCL voordelig een motor importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Motor importeren?

Laat SCL voordelig een motor importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een motor importeren, invoeren of exporteren uit Amerika of een ander land? Dat regelt u eenvoudig en snel bij SCL Rotterdam. Wij zorgen voor alle zaken die bij de import en het verschepen komen kijken. De invoer verloopt door onze kennis en ervaring soepel en voldoet aan alle regelgeving. Wij zorgen voor een veilige reis over zee en kunnen de motorfiets zelfs voor de deur afleveren. Importeren is mogelijk vanuit elk land binnen en buiten de EU, zoals uit: Amerika, Japan of Australië.

Voordelen SCL motor laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met motors importeren;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Motor ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Motor importeren kosten

Voor het invoeren van de motorfiets heeft u de keuze uit veel zaken waarbij wij u kunnen helpen. Hiervoor bieden wij scherpe prijzen. Vraag eerst een vrijblijvende en gratis offerte aan en geef aan van welke SCL-diensten u gebruik wilt maken. Op basis van uw wensen doen wij u een voordelige aanbieding voor de import van de motor.

Transporteren per containerschip

De voordeligste manier om een motor te vervoeren over zee is per container. De motor wordt nauwkeurig vastgezet voor een veilig transport. Voor het transport kunt u via SCL gemakkelijk een verzekering afsluiten.

Soepele douane-afhandeling en Nederlands kenteken

Alle zaken voor de afhandeling met de douane en regelgeving verzorgen wij voor u. Wij doen onder andere de BPM-aangifte, zetten de de motor op Nederlands kenteken en regelen een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET). Voor het regelen van een correcte douane-afhandeling en de keuring door het RDW hebben wij onder andere een kentekenbewijs en geldige legimitatiedocumenten nodig.

Contact met import specialist

Een motorfiets importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt na de invoer de motor snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

harley davidson importeren

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw motor te importeren?