Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Klassieke auto importeren?

Laat SCL voordelig een klassieke auto importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Klassieke auto importeren?

Laat SCL voordelig een klassieke auto importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een klassieke auto importeren uit Amerika of een ander land? SCL Rotterdam verzorgt de import van de wagen van A tot Z. Wij gaan met de grootste zorg met het klassieke voertuig om. Als auto importeur verzorgen wij het verschepen en het invoeren. Ongeacht het merk en de grootte van de klassieke wagen. Als u nog op zoek bent naar een bepaald type auto, biedt SCL u deskundige aankoopbegeleiding. Dat is onderdeel van onze full service dienstverlening. Ook kunnen wij in onze eigen werkplaats aanpassingen doen, zodat de auto voldoet aan de Nederlandse en Europese norm voor wegvervoer.

Voordelen SCL klassieke auto laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit USA;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten klassieke auto laten importeren

De kosten voor de import van de klassieke auto uit de USA komt u snel te weten door een vrijblijvende offerte aan te vragen. In de aanvraag kiest u de SCL-diensten waar u gebruik van wilt maken. Op basis daarvan berekenen wij een specifieke prijs voor het importeren van het voertuig. Zo krijgt u een prijsofferte op maat voor het verschepen en invoeren van uw klassieke wagen. Vraag de gratis offerte voor de import direct aan.

Veilig transport van klassieke wagen

Het transport vanuit Amerika of een ander land in de wereld, wordt volledig geregeld door SCL Rotterdam. U kunt kiezen voor containertransport en Roll on-Roll off transport (Ro-Ro). Verschepen per container is iets voordeliger dan Ro-Ro. Bij beide opties wordt het klassieke voertuig nauwkeurig vastgezet. Hierdoor wordt de auto veilig getransporteerd naar Nederland of België. Bij het afsluiten van een transportverzekering helpen wij u graag.

Correcte douane-afhandeling

Een klassieke auto importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de klassieke auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

itemid696

 

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw klassieke auto te importeren?