Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Caravan of camper importeren?

Laat SCL voordelig een caravan of camper importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Caravan of camper importeren?

Laat SCL voordelig een caravan of camper importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Uw camper of caravan importeren per schip regelt SCL Rotterdam voor u. Met onze full service dienstverlening zorgen we dat de camper of caravan klaar is voor transport over zee. Wij vertellen u wat er precies nodig is voor de uitvoer en invoer. Deze zaken kunt u zelf regelen, maar u kunt ook gebruik maken van onze deskundigheid en ervaring. Hierdoor verloopt de import van het motorhome of caravan volgens alle regels.

Voordelen SCL caravan camper laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit buitenland;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten caravan of camper laten importeren

Het laten importeren van de caravan of camper doet u voordelig bij SCL. Omdat alle diensten die met import te maken hebben onder één dak zitten, bespaart u veel tijd en geld. De exacte kosten voor de import vraagt u eenvoudig op. U vult online één aanvraag in en wij sturen u een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Hiervoor kiest u zelf de SCL-diensten die u nodig heeft voor bijvoorbeeld uw Amerikaanse camper of Engelse caravan.

Ro-Ro transport voor motorhomes en caravans

Als importeur van voertuigen importeren wij vanuit veel landen. De caravan of camper uit Amerika importeren is voor ons geen probleem. SCL heeft jarenlange ervaring met het verschepen vanuit de hele wereld. Een camper of caravan is te groot voor containertransport. Voor het vervoer over zee biedt Roll on-Roll off transport uitkomst. De mobilhome of caravan wordt op het dek van het schip geplaatst en nauwkeurig vastgezet. Dit schip is gebouwd voor het vervoer van voertuigen. Een transportverzekering regelt u ook eenvoudig bij SCL.

BPM-aangifte en Nederlands kenteken

Nadat de camper of caravan is gearriveerd in de haven, is het nodig om een BPM-aangifte te doen. SCL Rotterdam berekent vooraf een zo laag mogelijke BPM. Dit doen wij met een geaccepteerde rekenmethode. Vervolgens doen wij de aangifte voor u, regelen de RDW-keuring en laten de kampeerwagens op Nederlands kenteken zetten. Wij nemen de gehele douane-afhandeling uit handen, zodat de import soepel verloopt en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Als u het wenst, leveren we de geïmporteerde caravan of camper bij u thuis af.

Contact met import specialist

Een caravan of camper importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt na de import de camper of caravan snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

camper-importeren

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw caravan of camper te importeren?