Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Boot importeren?

Laat SCL voordelig een boot importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Boot importeren?

Laat SCL voordelig een boot importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Net als een auto kunt u ook een boot importeren vanuit het buitenland. Bij SCL Rotterdam doen we dat snel en voor u heel eenvoudig. Met onze full service dienstverlening nemen wij u al het werk uit handen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van import. Wij regelen het wegtransport, verschepen de motorboot naar Nederland en voeren het vaartuig in. Dit kan voor zowel kleine als een grote boten uit onder meer Amerika, Canada of Europese landen.

Voordelen SCL boot laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met boten importeren;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten boot laten importeren

Vraag direct een offerte aan voor het laten importeren van de boot. Op basis van uw wensen en het land waar de boot vandaan moet komen, bieden wij u een scherpe prijs voor het verschepen en invoeren. U kiest zelf de SCL-diensten die u wilt gebruiken. Doordat alles services bij SCL onder één dak zitten, bespaart u kosten en veel tijd.

Ro-Ro of containertransport

Grote boten zoals jachten worden verscheept met Roll on-Roll off transport (Ro-Ro). Dit kan ook voor kleinere boten als u dat wenst. Kleinere boten die in een container passen kunnen per containertransport worden vervoerd. Zoals een sloep of speedboot. Voor het afsluiten van een transportverzekering kunt u bij SCL Rotterdam terecht.

Contact met import specialist

Een boot importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen van het vaartuig en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt na de import de motorboot snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

boot

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw boot te importeren?