Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Amerikaanse auto importeren?

Laat SCL voordelig een Amerikaanse auto importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Amerikaanse auto importeren?

Laat SCL voordelig een Amerikaanse auto importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voor het importeren van een Amerikaanse auto, bent u bij SCL Rotterdam op de juiste plek. Als importeur hebben wij veel ervaring met het importeren van Amerikaanse wagens naar Nederland. Hiernaast leveren wij full service dienstverlening, zodat alle zaken rondom de import worden geregeld. Ook kunnen wij helpen met het aankopen van het voertuig. Uw auto is te verschepen naar Rotterdam, maar kan ook via Duitsland of België het land binnenkomen. Bekende Amerikaanse automerken waar wij auto’s van invoeren zijn: Dodge, Chrysler, Ford, Hummer, Chevrolet en Jeep.

Voordelen SCL Amerikaanse auto laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Importeren van oldtimers ook mogelijk;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Amerikaanse auto laten importeren

U kunt een offerte aanvragen met de exacte kosten voor het importeren van de Amerikaanse wagen. Hierin vertellen wij hoe wij te werk gaan en welke diensten u van ons kunt verwachten. In de aanvraag kunt u zelf al aangeven welke SCL-diensten uw voorkeur hebben. U krijgt van ons een scherpe prijsofferte op maat. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Veilig transport: in container of Ro-Ro

Een Amerikaanse auto importeren gaat per schip. SCL zorgt ervoor dat de wagen veilig naar Nederland wordt verscheept. Of naar een andere haven naar keuze. Op het schip wordt de auto nauwkeurig vastgezet. U heeft de keuze uit twee transportopties. Dit zijn containertransport en Roll on-Roll off (Ro-Ro). Per container is de voordeligste optie. Bij Ro-Ro wordt de auto met een speciaal schip voor autovervoer getransporteerd.

Volledige douane-afhandeling in Nederland

Het importeren van het voertuig uit de USA wordt met behulp van onze services heel eenvoudig gemaakt. Wij regelen de volledige invoer als u daarvoor kiest. Dat betekent dat wij de BPM-aangifte doen en hiervoor alvast een berekening maken. Met een voordelige rekenmethode krijgt u een zo laag mogelijke BPM. SCL Rotterdam regelt ook voor u het Nederlandse kenteken en de plaatsing daarvan. Om de keuring door het RDW zo soepel mogelijk te laten verlopen, regelen wij voor uw geïmporteerde Amerikaanse auto een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET).

Contact met import specialist

Een Amerikaanse auto importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Amerikaanse auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

amerikaanse auto importeren

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Amerikaanse auto te importeren?