Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

John Engels start op 1 maart bij SCL Rotterdam. Hij gaat zich bezig houden met het uitbreiden van de klantengroep van SCL Rotterdam.

john engelsSCL Rotterdam is full service auto im- en exportdienstverlener en heeft een duidelijke groeiambitie waarbinnen ze zich verder wil positioneren op de Nederlandse markt. Binnen zijn nieuwe functie is John Engels verantwoordelijk voor de groei binnen bestaande en nieuwe klanten voor de im- en exportdienstverlening.

Bij SCL Rotterdam werken 40 mensen. Andréas Schorel en Mark Notenboom zijn in 2007 het bedrijf gestart met het wereldwijd verschepen van auto’s. In 2009 is exportdienstverlening toegevoegd aan de portefeuille. Sinds 2013 is het bedrijf actief als full-service importdienstverlener voor importauto’s uit Europa. SCL ontzorgt het gehele importraject vanaf aankoop in het buitenland tot het schadevrij en showroomklaar afleveren bij de opdrachtgever.

De verdere uitbreiding van het team is een logische volgende stap binnen de groei die SCL doormaakt als gevolg van de toenemende vraag naar importdienstverlening. In 2015 werden ook Vanessa Baumbach en Egge Selles aangenomen. Wij zijn blij met de komst van John en heten hem van harte welkom in ons team!