Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com
Neem contact op:
010 427 77 20
info@sclrotterdam.com

We hebben veel tijd en aandacht besteed aan een nieuwe uitbreiding van onze dienstverlening: een volledig ingerichte loods voor het reconditioneren en showroomklaar maken van de auto's die we voor onze klanten importeren.

SCL Rotterdam is in de afgelopen jaren altijd bezig geweest om zich te ontwikkelen tot een 'full service' logistieke en administratieve partner voor de automotive branche. De meest recente stap binnen deze vooruitstrevende strategie is het inrichten van een nieuwe loods voor reconditionering en schadeherstel van (partijen) auto's.

Directeur Mark Notenboom: "Ook steeds meer Nederlandse auto(groot)handelaren richten zich op de internationale handel. We constateerden een toenemende vraag naar niet alleen een sterke logistieke partner die ook grotere volumes internationaal kan ondersteunen, maar ook naar een volwaardige partner op het gebied van administratieve en operationele automotive processen. Wij willen ons met SCL Rotterdam laten zien als de enige logistieke automotive dienstverlener in Nederland die volledig geïntegreerde oplossingen kan aanbieden als ondersteuning voor de internationale autohandel. Het zelf in beheer nemen van het herstelproces, de auto's volledig showroomklaar maken voor de handelaren, was daarin een belangrijke laatste stap."

De volledig nieuwe afdeling binnen SCL heeft de beschikking over onder meer een wasplaats, faciliteiten voor restyling en voorbewerking, spuitcabines en aparte werkruimtes voor poetsen en interieurreiniging.