Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Volvo uit Dubai importeren?

Laat SCL voordelig een Volvo importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Volvo uit Dubai importeren?

Laat SCL voordelig een Volvo importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Wilt u een Volvo uit Dubai importeren? De full service dienstverlening en jarenlange ervaring van SCL Rotterdam kan u hierbij goed van pas komen. Wij helpen u bij de verscheping van de Volvo vanuit Dubai, maar regelen ook de douane-afhandeling en kentekenregistratie van de auto. Zijn er volgens de Europese regelgeving aanpassingen nodig aan de Volvo? Dit kunnen wij voor u uitvoeren in onze eigen garage.

Begeleiding bij aankoop Volvo

Heeft u een Volvo op het oog en wilt u deze laten importeren uit Dubai? SCL Rotterdam kan het gehele logistieke traject voor u regelen. Het importeren van een Volvo uit Dubai of een ander land buiten Europa kan een langdurig en lastig traject zijn; u krijgt te maken met vele richtlijnen. SCL Rotterdam heeft een jarenlange expertise met import buiten Europa. Andere voordelen van SCL zijn:

  • Persoonlijk advies van specialisten

  • Hulp bij verscheping én douane-afhandeling

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag

  • Ombouwen in SCL werkplaats

  • Full service dienstverlening

Volvo op Nederlandse bodem

Naast de verscheping van de Volvo vanuit Dubai kan SCL helpen bij de douane-afhandeling. Vooraf adviseren we u bijvoorbeeld over de benodigde documenten en welke knelpunten u kunt tegenkomen; we zijn namelijk bekend met de regelgeving voor het importeren van een auto buiten de EU. Is de Volvo geïmporteerd, dan kan SCL de Typegoedkeuring en Nederlandse kenteken regelen. Zijn er eventuele aanpassingen nodig aan de auto om te voldoen aan de Europese regelgeving, dan voeren wij die in onze eigen werkplaats uit.

Persoonlijk advies ontvangen

Bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het importeren van een Volvo uit Dubai? Eén van onze specialisten voorziet u graag van deskundig advies over maatwerk oplossingen. Neem gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

volvo

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Volvo uit Dubai te importeren?