Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Subaru importeren?

Laat SCL voordelig een Subaru importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Subaru importeren?

Laat SCL voordelig een Subaru importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Wilt u een Subaru importeren vanuit het buitenland naar Nederland? Als Subaru importeur regelen wij de verscheping en alle zaken rondom de uitvoer en invoer. U kunt de auto laten importeren uit onder meer Japan, Australië en Engeland. Met de full service dienstverlening van SCL Rotterdam staat uw Subaru snel voor de deur. Modellen die u kunt invoeren zijn de Subaru Impreza, Forester, Exiga en wagens van de BRZ-lijn. Wij helpen u volledig met de import en regelen alle zaken met de douane.

Voordelen SCL Rotterdam als Subaru importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit buitenland;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Subaru laten importeren

Door vrijblijvend een offerte bij SCL aan te vragen, komt u snel te weten wat u betaalt voor het importeren van de Subaru in Nederland. In de offerte-aanvraag geeft u aan van welke SCL-diensten u gebruikt wilt maken. Zoals het laten regelen van de BPM-aangifte en het ombouwen van de auto, zodat alles voldoet aan de Nederlandse regelgeving. Doordat wij de import van de auto van A tot Z voor u regelen, bespaart u kosten en wordt de auto snel en soepel geïmporteerd. Dit kan naar Rotterdam, maar ook andere havens in de EU zijn opties.

Opties voor transport over zee

De Subaru wordt per schip over zee vervoerd. Dit kan in een container of op een schip met een speciaal autodek. Het containertransport is in prijs het voordeligst. De auto op een scheepdek laten vervoeren noemen wij Roll on-Roll off transport (Ro-Ro). Voor het transport sluit u bij SCL eenvoudig een verzekering af.

Snelle douane-afhandeling na invoer

Wanneer de auto in de Nederlandse haven is gearriveerd, kunnen wij alle zaken afhandelen met de douane. Ook zorgen wij voor de BPM-aangifte, een Nederlands kenteken en veilige opslag voor de Subaru. Voor de BPM maken wij met een geaccepteerde rekenmethode alvast een berekening. Hierdoor kunt u een zo laag mogelijke BPM verwachten. Voordat de RDW-keuring plaatsvindt, kunnen wij een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) aanvragen. Dit certificaat zorgt ervoor dat de keuring sneller verloopt en minder tijd in beslag neemt.

Contact met import specialist

Een Subaru importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Subaru snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

subaru-importeren

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Subaru te importeren?