Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Range Rover importeren?

Laat SCL voordelig een Range Rover importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Range Rover importeren?

Laat SCL voordelig een Range Rover importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Wilt u uw Range Rover importeren door een ervaren importeur? Met de services van SCL Rotterdam wordt uw auto veilig verscheept en correct ingevoerd. Voor de luxe SUV regelen wij de douane-afhandeling en we kunnen de auto aanpassen, zodat het voertuig voldoet aan de Nederlandse regelgeving. Van Range Rover zijn alle modellen te importeren. Zoals de Range Rover Voque, Evoque, Sport en SVR. Ook andere modellen van het automerk Land Rover kunt u laten invoeren door SCL.

Voordelen SCL Rotterdam als Range Rover importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit buitenland;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Range Rover laten importeren

Door een vrijblijvende offerte aan te vragen, komt u snel te weten wat u betaalt voor de import. U vult in welke SCL-diensten u wilt gebruiken. En waar de auto vandaan moet komen, bijvoorbeeld uit Amerika of Canada. Of uit Engeland of een ander Europees land. Hierna bieden wij u een scherpe prijs voor het verschepen en het invoeren van de Range Rover. Met SCL schakelt u één bedrijf in dat voor de volledige uitvoer, invoer en afhandeling van de douane zorgt. Hiermee bent u voordeliger uit dan meerdere partijen in te huren. Een offerte aanvragen is geheel gratis.

Transportopties over zee

De Range Rover is op twee manieren te verschepen. Met containertransport wordt de wagen per vrachtschip vervoerd. Bij Roll on-Roll off (Ro-Ro) wordt de SUV op een autodek gereden. Dit schip is speciaal voor autovervoer over zee. De auto’s worden nauwkeurig vastgezet voor een veilige reis. We raden wel altijd aan om een transportverzekering af te sluiten. Dat kan SCL ook voor u regelen.

Soepel auto laten invoeren in Nederland

Voordat u met de auto mag rijden, moet er eerst van alles geregeld worden. Onder andere de BPM-aangifte, het verkrijgen van een Nederlands kenteken en een RDW-keuring. Met de service van SCL worden deze import procedures correct en snel gedaan. Wij maken vooraf al een berekening van de BPM. Aan de hand van een geaccepteerde rekenmethode zorgen we dat u een lage BPM hoeft te betalen. De auto laten we op Nederlands kenteken zetten en ook vragen we een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET). Met een CET is de auto al goedgekeurd op basis van Europese normen. Hierdoor gaat de keuring door het RDW veel sneller en dat bespaart u weer extra kosten.

Contact met import specialist

Een Range Rover importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de importprocedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Land Rover snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

range rover

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Range Rover te importeren?