Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Porsche importeren?

Laat SCL voordelig een Porsche importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Porsche importeren?

Laat SCL voordelig een Porsche importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Uw nieuwe Porsche importeren uit Amerika, Japan of Italië? Maak dan gebruik van de full service dienstverlening van SCL Rotterdam. Wij zorgen dat uw auto snel en veilig wordt verscheept. Daarnaast regelen wij de douane-afhandeling en kunnen we de auto aanpassen, zodat het aan de Nederlandse normen voldoet. Als Porsche importeur kunnen wij alle modellen invoeren. Zoals de Porsche Boxster, Panamera, Macan, Speedster, Cayenne, 911 en de Cayman. Ook Porsche oldtimers importeren wij graag voor u.

Voordelen SCL Rotterdam als Porsche importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit buitenland;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Porsche laten importeren

Voor het berekenen van de prijs vraagt u eenvoudig een offerte aan bij SCL. Wij maken een offerte op maat op basis van uw wensen en de SCL-diensten die u kiest. Zo weet u snel wat een Porsche importeren uit de USA of een ander land kost. U kunt ons de volledige verscheping, invoer en douane-afhandeling laten regelen. Ook kun u alleen het transport door SCL laten doen. Het voordeel van een full service dienstverlening, is dat u met één partij te maken heeft die alles regelt. U hoeft dus niet meerdere bedrijven in te schakelen en daarmee bent u veel goedkoper uit. Dit scheelt u ook nog eens veel tijd.

Twee opties voor transport over zee

Het verschepen van de Porsche kan op twee manieren. Namelijk containertransport en Roll on-Roll off transport (Ro-Ro). Transport per container is in prijs goedkoper dan Ro-Ro. De auto wordt in een container gereden en goed vastgezet. Bij Ro-Ro komt de wagen op een schip te staan dat speciaal voor autovervoer over zee is bedoeld. Voor een veilige reis worden de auto’s nauwkeurig vastgezet. Wij raden altijd aan om een transportverzekering af te sluiten. Dit regelen wij ook voor u.

Snelle douane-afhandeling in Nederland

Nadat de Porsche in Nederland is, moet u verschillende import procedures doorlopen. Bij elke stap staan onze specialisten voor u klaar. Vooraf maken wij al een BPM-berekening. Met een voordelige rekenmethode houden we BPM zo laag mogelijk. De volledige BPM-aangifte regelen wij voor u. Ook het aanvragen en plaatsen van een Nederlands kenteken verzorgt SCL Rotterdam. Om te zorgen dat u snel de auto heeft, vragen we een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) aan. Hiermee wordt de auto goedgekeurd om in Europa te rijden en een CET bespaart tijd en geld voor de RDW-keuring.

Contact met import specialist

Een Porsche importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de importprocedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Porsche snel op de gewenste locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

porsche importeren1

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Porsche te importeren?