Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Pontiac importeren?

Laat SCL voordelig een Pontiac importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Pontiac importeren?

Laat SCL voordelig een Pontiac importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Op zoek naar een Pontiac importeur om uw auto naar Nederland te verschepen? Met de full service dienstverlening van SCL Rotterdam regelen wij niet alleen het vervoer, wij zorgen ook voor de douane-afhandeling en kunnen de Pontiac voor uw deur afleveren. Van het Amerikaanse automerk kunt u alle modellen laten invoeren. Bijvoorbeeld de Pontiac Firebird, Solstice, G8, Trans Am en Aztek. Ook oldtimers zijn te importeren.

Voordelen SCL pontiac laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

SCL Rotterdam Pontiac laten importeren

Om de exacte kosten te laten bereken, vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij ons. In de offerte-aanvraag geeft u uw wensen aan, zodat wij een zo specifiek mogelijk kostenplaatje kunnen maken. U kunt aangeven of u de auto door ons op kenteken wilt laten zetten en of we de Pontiac bij u thuis moeten afleveren. Laat de kosten voor import berekenen en vraag de gratis en vrijblijvende offerte gelijk online aan.

Transportopties voor Pontiac

Voor het verschepen bieden wij twee mogelijkheden. De Pontiac kan in een container worden geplaatst. Of de auto kan op een speciaal autodek worden gereden. Bij Roll on-Roll off transport wordt de wagen vervoerd op een schip dat speciaal voor autovervoer is. De voordeligste optie is containervervoer. Een ander voordeel van SCL is, is dat u direct een transportverzekering kunt afsluiten.

Snelle douane-afhandeling

Om zo snel mogelijk van uw Pontiac gebruik te maken, kunt u de gehele douane-afhandeling aan ons over laten. Van de BPM-aangifte, het regelen van het kenteken tot het soepel laten verlopen van de RDW-keuring. Voor de BPM maken wij een berekening volgens een voordelige methode. Hierdoor krijgt u een zo laag mogelijke BPM. Om tijd en geld te besparen voor de keuring van het RDW, regelen wij een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) voor u. Wanneer u de CET in bezit heeft, gaat de keuring vele malen sneller en soepeler. Lees meer over de diensten van SCL.

Contact met import specialist

Een Pontiac importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Pontiac snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

pontiac

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Pontiac te importeren?