Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Nissan importeren?

Laat SCL voordelig een Nissan importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Nissan importeren?

Laat SCL voordelig een Nissan importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een Nissan laten importeren door een specialist met full service dienstverlening? SCL Rotterdam voert auto’s in vanuit de hele wereld. En wij leveren daarnaast alle diensten die bij de import komen kijken. Uw Nissan Skyline importeren uit Japan is voor ons geen probleem. Daarnaast kunnen wij als Nissan importeur ook andere modellen naar Nederland verschepen. Luxe wagens zoals de Elgrand, Infiniti, GT-R, 370z en de Patrol. Maar ook andere modellen zoals de Qashqai, Juke, Cube,Leaf, 200sx en Silvia zijn te importeren vanuit het buitenland.

Voordelen SCL Rotterdam als Nissan importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit buitenland;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Nissan laten importeren

Door vrijblijvend een offerte aan te vragen bij SCL, komt u snel te weten wat de kosten zijn voor het laten importeren van het voertuig. De exacte kostprijs is afhankelijk van uw specifieke wensen en van welke SCL-diensten u gebruik maakt. Zoals het regelen van de RDW-keuring, de BPM-aangifte en een Nederlands kenteken. Maar ook het soort transport over zee bepaalt u zelf. Een offerte voor het laten importeren van de Nissan vraagt u gratis aan bij SCL Rotterdam.

Opties voor autotransport

Voor het verschepen van de Nissan bieden wij u twee opties. Containertransport en Roll on-Roll off transport (Ro-Ro). De wagen laten vervoeren in een container is het meest voordelig. Met Ro-Ro transport wordt de auto op een autodek gereden op een schip dat speciaal voor autotransport is bedoeld. De auto wordt nauwkeurig vastgezet voor een veilige reis over zee. Het is wel verstandig om een transportverzekering af te sluiten. Dit doet u ook eenvoudig bij SCL.

Auto laten invoeren in Nederland

Wanneer de auto in Nederland arriveert, moet er veel geregeld worden. Bij iedere stap helpen wij u en handelen we alle zaken af met de douane. Wij zetten de auto in onze eigen loodsen voor veilige opslag. Daarnaast verzorgen wij het Nederlands kenteken voor de auto en regelen de BPM-aangifte inclusief berekening van de BPM. Daarnaast kunnen wij een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) aanvragen, zodat de RDW-keuring soepel verloopt. En wilt u de Nissan voor de deur afgeleverd hebben? Dan verzorgen wij ook het transport over land.

Contact met import specialist

Een Nissan importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Nissan snel op locatie afgeleverd. Dit kunnen wij voor alle modellen verzorgen. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

“nissan-importeren;

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Nissan te importeren?

Laat SCL voordelig een Nissan importeren.