Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Mitsubishi importeren?

Laat SCL voordelig een Mitsubishi importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Mitsubishi importeren?

Laat SCL voordelig een Mitsubishi importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Snel uw Nissan importeren naar Nederland? Met de full service diensten van SCL Rotterdam wordt alles van A tot Z geregeld. Van de uitvoer en het verschepen tot de invoer en de douane-afhandeling. Daarnaast bieden wij ook aankoopbegeleiding als u de auto wilt kopen in het buitenland. Als Mitsubishi importeur kunt u alle modellen van het merk vanuit onder meer Japan en de UK laten importeren. Modellen zoals de OutlanderPhev, Evo, Eclipse en de ASX. SCL regelt veilig transport over zee en zorgt in Nederland voor de BPM-aangifte en een Nederlands kenteken.

Voordelen SCL Rotterdam als Mitsubishi importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit buitenland;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Mitsubishi laten importeren

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij sturen u snel een overzicht van de kosten voor de import. De kosten worden berekend op basis van uw eisen en op basis van de SCL-diensten die u kiest. U kunt bijvoorbeeld alleen de Mitsubishi laten verschepen, maar ook de volledige afhandeling met de douane door SCL laten regelen. Ook kan de auto op de door uw gewenste locatie worden afgeleverd. Vraag gratis de offerte aan en wij bieden u een zo scherp mogelijke prijs.

Containertransport of Ro-Ro transport over zee

De Mitsubishi wordt per schip naar Nederland vervoerd. De duur van de reis hangt af van het land waar het voertuig vandaan moet komen. De wagen kan op twee manier worden verscheept. Per containertransport en containertransport (Ro-Ro). Bij Ro-Ro transport wordt de auto op een speciaal daarvoor bestemd scheepsdek gereden. Op dit schip worden alleen maar voertuigen vervoerd. Transport per container is in prijs de voordeligste optie.

Correcte invoer in Nederland

Wanneer u de volledige import aan SCL overlaat, wordt alles op de juiste manier afgehandeld met de douane. Wij regelen voor u de BPM-aangifte en maken hiervoor vooraf al een berekening. Dit doen wij met een geaccepteerde rekenmethode, zodat de BPM voor u zo laag mogelijk wordt.  Voor de geïmporteerde Mitsubishi vragen wij een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) aan. Hierdoor verloopt de RDW-keuring snel en soepel en heeft u meer zekerheid dat de auto wordt goedgekeurd. SCL kan de auto ombouwen naar Nederlandse standaarden en plaatst direct een Nederlands kenteken.

Contact met import specialist

Een Mitsubishi importeren en heeft u vragen hierover? De experts van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de importprocedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Mitsubishi snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

mitsubishi-importeren

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Mitsubishi te importeren?