Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Mercedes importeren?

Laat SCL voordelig een Mercedes-Benz importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Mercedes importeren?

Laat SCL voordelig een Mercedes-Benz importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Heeft u een specifieke Mercedes-Benz oldtimer op het oog en wilt u deze laten importeren naar Nederland of een ander land in Europa? SCL Rotterdam heeft jarenlange ervaring met het invoeren van oldtimers. Wilt u graag een model uit de Mercedes-Benz W107 serie of een ander klassiek model importeren? Wij nemen u graag enkele diensten uit handen.

De W107 serie bevat enkele klassieke Mercedes-Benz modellen, die gewild zijn onder autoliefhebbers. De Duitse autofabrikant produceerde deze serie oorspronkelijk voor de Noord-Amerikaanse markt. De W107 serie was van 1971 tot en met 1989 in productie en is, na de G-serie, de langst geproduceerde serie van Mercedes-Benz.

Aankoopkeuring van de oldtimer

Het aanbod van oldtimers is groot in de Staten. Vooral in de warme en droge gebieden zijn de oldtimers nog in uitstekende staat. Heeft u een Mercedes-Benz oldtimer in het vizier, maar bent u niet in staat om deze auto te controleren in de VS of een ander land? SCL biedt een aankoopkeuring aan, waarbij de auto grondig geïnspecteerd wordt. Zo bent u zeker van de kwaliteit van de oldtimer.

Hulp bij transport en douane

Bij het importeren van Mercedes-Benz oldtimers heeft u te maken met vele richtlijnen. SCL neemt u graag enkele diensten uit handen, zodat het transport en de douane-afhandeling correct verlopen. De voordelen van SCL Rotterdam als importeur van Mercedes-Benz oldtimers:

  • Full service dienstverlening op maat

  • Jarenlange ervaring met import uit buitenland

  • Deskundige aankoopbegeleiding

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag

  • Ombouwen in SCL-werkplaats

  • Persoonlijk advies van specialisten

Oldtimer modellen van Mercedes-Benz

De W107-serie staat beter bekend als de R107 (roadster-modellen) en C107 (coupémodellen). De productie van de W107 startte in 1971 met de 350SL(C) modellen. Voor de Amerikaanse markt werd een jaar later de 450SL(C) geproduceerd om aan de strengere uitlaatgasnormen te voldoen. Dit model had een 4.5 liter V8 motor en was pas in 1973 te verkrijgen op de Europese markt.

In de jaren daarna breidde de W107 zich verder uit. De Mercedes-Benz modellen hadden in vergelijking met andere auto’s op de Amerikaanse markt een zwakte: de motor. Met de introductie van de 560SL kwam hier in 1985 verandering in. De auto met een krachtige 5.6 liter V8 motor was alleen beschikbaar op de Amerikaanse, Australische en Japanse markt.

Nadat de C107 modellen al in 1981 uit de productie waren genomen, stopte in 1989 ook de productie van de R107 serie. De serie werd vervangen door de R129-modellen.

Full service dienstverlening

Een Mercedes-Benz oldtimer importeren naar Nederland? SCL laat de douane-afhandeling soepel verlopen en versnelt de RDW-keuring. We zorgen voor een Nederlands kenteken, vragen een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) voor u aan en berekenen de BPM-aangifte.

SCL Rotterdam is gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor het importeren van oldtimers. We geven u graag deskundig advies over het importeren van de Mercedes-Benz oldtimer. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in.

mercedes

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Mercedes Benz te importeren?