Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Jeep importeren?

Laat SCL voordelig een Jeep importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Jeep importeren?

Laat SCL voordelig een Jeep importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voor het importeren van een Jeep kunt u bij SCL Rotterdam gebruik maken van full service dienstverlening. Wanneer u van plan bent om een Jeep te kopen, geven wij u aankoopbegeleiding. Daarnaast zorgen wij als Jeep importeur ook voor het verschepen en invoeren van de SUV. Ook als u het voertuig al heeft gekocht in de USA. Van het automerk Jeep kunt u alle modellen laten importeren in Nederland. Zoals de Jeep Wrangler, Renegade en Patriot. Maar ook de Jeep Grand Cherokee en Compass.

Voordelen SCL Rotterdam als Jeep importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Jeep laten importeren

Voor de kosten voor het laten importeren van uw Jeep, vraagt u bij SCL vrijblijvend een offerte aan. Op basis van uw wensen vertellen wij precies wat de import van de Jeep gaat kosten. U kiest hiervoor eerst zelf voor de SCL-diensten waar u gebruik van wilt maken. Wij kunnen van A tot Z alles regelen, maar u kunt ook alleen bepaalde diensten kiezen. Zoals alleen het regelen van het transport over zee. Ook kun u kiezen voor een andere haven in de EU.

Transport in container of op speciaal autodek

Voor het verschepen van de Jeep heeft u twee opties. U kunt de auto in een container laten vervoeren. Containertransport is de meest voordelige manier van verschepen. Maar u kunt ook de auto laten plaatsen op een scheepsdek dat speciaal voor autovervoer is bedoeld. Dit noemen wij ook wel Roll on-Roll off transport (Ro-Ro).

BPM-aangifte en kenteken voor Jeep

Nadat de auto in Nederland is gearriveerd, moeten er enkele zaken worden geregeld. Zoals de BPM-aangifte, het regelen van een Nederlands kenteken en de RDW-keuring. SCL ondersteunt u bij al deze zaken. Voor de BPM maken wij vooraf een berekening met een geaccepteerde rekenmethode. Hierdoor kunt u een zo laag mogelijke BPM verwachten. Wij kunnen daarnaast het kenteken voor u op de geïmporteerde Jeep plaatsen. Om de keuring door het RDW soepel en snel te laten verlopen, verzorgen wij een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET).

Contact met import specialist

Een Jeep importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Jeep snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

jeep

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Jeep te importeren?