Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Hummer importeren?

Laat SCL voordelig een Hummer importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Hummer importeren?

Laat SCL voordelig een Hummer importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een Hummer importeren en volledige rijklaar laten maken voor Nederland? Bij SCL Rotterdam leveren we als importeur alle diensten die hiervoor nodig zijn. Van aankoopbegeleiding tot de douane-afhandeling. U hoeft dus niet met verschillende partijen om tafel, bij SCL zit alles onder één dak. Van de Hummer kunt u verschillende modellen laten verschepen en invoeren. Zoals de H1, H2 en H3. Ook een Humvee importeren is mogelijk. Dit kan rechtstreeks vanuit de USA.

Voordelen SCL Hummer laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

SCL Rotterdam kosten Hummer laten importeren

Wilt u weten wat het kost om een Hummer te importeren in Nederland? Vraag bij SCL Rotterdam dan eenvoudig én gratis een offerte aan. Jij kiest welke diensten wij voor je gaan uitvoeren en op basis daarvan maken wij een exacte prijsopgave. Een offerte aanvragen bij SCL is geheel vrijblijvend.

Veilig en snel transport

Voor het verschepen heeft u de keuzen uit twee opties: containertransport of Roll on-Roll off (Ro-Ro).

Bij containertransport wordt de Hummer in een container gereden en nauwkeurig vastgezet voor verscheping. Hierdoor wordt de auto veilig naar Nederland vervoerd. Bij Ro-Ro wordt de auto op het dek vanhet schip gereden dat speciaal voor auto-transport is bedoeld. De auto wordt dus niet in een container vervoerd. Als Hummer importeur helpt SCL u met al het papierwerk en andere regelingen, zodat de auto snel wordt geladen en gelost. Lees meer informatie over al onze diensten.

Nederlands kenteken en BPM berekenen

Nadat de Hummer in Nederland is gelost, kunnen wij u helpen met de auto op kenteken te zetten. Daarnaast kunnen wij een Certificaat Europese Typegoedkeuring regelen voor u. Hiermee heeft u al een Europese goedkeuring voordat de RDW de auto gaat keuren. Na de keuring door het RDW wordt door de douane een BPM-aangifte gedaan. Wij berekenen de BPM voor u met een geaccepteerde methode, zodat u de laagst mogelijke BPM kunt verwachten. Daarnaast verzorgt SCL ook de aangifte.

Contact met import specialist

Vragen over het laten importeren van de Hummer? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodigis voor het verschepen en hoe de importprocedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Hummer snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

hummer-importeren

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Hummer te importeren?