Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Harley Davidson importeren?

Laat SCL voordelig een Harley Davidson importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Harley Davidson importeren?

Laat SCL voordelig een Harley Davidson importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Amerikaanse motoren zijn wereldwijd erg populair. Vooral motoren van het legendarische merk Harley Davidson zijn gewild. Heeft u een Harley Davidson op het oog en wilt u de motor importeren vanuit de Verenigde Staten? Een Harley Davidson importeren vraagt om het regelen van veel zaken, waar SCL Rotterdam u bij kan helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u met de voertuigimport en een soepele douane-afhandeling.

Harley Davidson laten importeren naar Nederland

Het importeren van een Harley Davidson naar Nederland gebeurt voornamelijk vanuit de Verenigde Staten. Dit legendarische merk komt tenslotte uit Amerika. Een Harley Davidson importeren op een voordelige en goede manier? De beste mogelijkheid is het vervoeren van de motor per zeecontainer. SCL zorgt voor een veilig transport van de Harley Davidson en geeft u de mogelijkheid om gemakkelijk een transportverzekering af te sluiten.

Soepele douane-afhandeling

SCL is gespecialiseerd in de douane-afhandeling van geïmporteerde motoren. Bij de aankomst van de Harley Davidson in Nederland (of een ander land) zorgt SCL voor de juiste documentatie bij de douane. Daarnaast laten we ook de RDW-keuring soepel verlopen. Zo zorgen we voor een Nederlands kenteken en berekenen we de BPM-aangifte.

Ombouwen in SCL-werkplaats

Het kan gebeuren dat de Harley Davidson uit de VS niet voldoet aan de Europese richtlijnen. Om een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) te ontvangen, moeten er dan enkele aanpassingen aan de motor worden verricht. Het is bij SCL echter ook mogelijk om de motor naar eigen wens aan te passen. Wilt u uw motor naar eigen smaak laten aanpassen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef aan van welke diensten u gebruik wilt maken. Op basis van uw wensen stellen wij een prijsopgave op, geheel vrijblijvend.

Gemakkelijke douane-afhandeling

SCL is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor het importeren van motoren, zoals een Harley Davidson. We voorzien u graag van deskundig advies over het importeren van een Harley Davidson. U neemt contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Of neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak. 

harley davidson

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Harley Davidson te importeren?