Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Ford importeren?

Laat SCL voordelig een Ford importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Ford importeren?

Laat SCL voordelig een Ford importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een Ford importeren vanuit de USA wordt voor u geregeld van A tot Z bij SCL Rotterdam. Veel Amerikaanse modellen zijn niet verkrijgbaar op de Europese markt of zijn alleen in een andere editie te koop. Door het importeren van de Ford, krijgt u toch de auto die u graag wilt. Bijvoorbeeld de Ford Mustang, Mustang Shelby, Fusion, F-150, Taurus, Fiesta of Explorer. Ook oldtimers kunt u laten invoeren in Nederland. SCL Rotterdam regelt onder andere het verschepen, de BPM-aangifte en de douane-afhandeling.

Voordelen SCL Rotterdam als Ford importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Ford laten importeren

Voor het opvragen van de kosten vraagt u bij ons heel eenvoudig een offerte aan. Dit is vrijblijvend en gratis. Op basis van uw wensen voor de import, maken wij een exacte prijsofferte. U kiest hiervoor zelf van welke SCL-diensten u gebruikt wilt maken. Zoals de auto laten aanpassen op Europese normen of het laten plaatsen van een Nederlands kenteken. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het kopen van de Ford in het buitenland. Kies uw eigen dienstenpakket en vraag de vrijblijvende offerte direct aan.

Ford Mustang

Containertransport of Roll on-Roll off

Voor het verschepen van de Ford sluit u bij SCL een transportverzekering af. De auto wordt naar Nederland, België of Duitsland vervoerd per container of op een speciaal daarvoor bestemd schip. Het transporteren op een speciaal autodek noemen wij ook wel Roll on-Roll off (Ro-Ro). De auto wordt altijd zorgvuldig vastgezet, zodat de reis veilig verloopt. Na het invoeren wordt de auto in één van onze eigen loodsen gereden. Wel zo veilig.

Invoer in Nederlandse haven

Wanneer de auto in Nederland of andere gekozen bestemming is, wordt de wagen op kenteken gezet. In Nederland doet de douane een BPM-aangifte. Dit kan SCL volledig voor u verzorgen. Wij maken hiervoor een BPM-berekening met een voordelige rekenmethode, zodat u een zo laag mogelijke BPM krijgt. Ook kunnen wij de keuring door het RDW eenvoudiger maken. Hiervoor regelen wij voor u een Certificaat Europese Typegoedkeuring.

Contact met import specialist

Een Ford importeren en heeft u vragen? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze oplossingen op maat bent u voordelig uit en wordt de Ford snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Ford te importeren?