Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Ferrari importeren?

Laat SCL voordelig een Ferrari importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Ferrari importeren?

Laat SCL voordelig een Ferrari importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een Ferrari importeren naar Nederland? Als Ferrari importeur regelen wij de invoer van A tot Z. Of de auto nu uit Italië of Amerika moet komen, wij zorgen dat de auto snel en veilig naar Nederland wordt verscheept. Dit kunnen wij voor alle modellen van het Italiaanse automerk doen. Zoals de Ferrari F430, 360 Modena, GTC4 Lusso, F12 en 599 GTB. Ook de klassiekers en oldtimers van Ferrari kunt u naar Nederland laten importeren door SCL Rotterdam.

Voordelen SCL Rotterdam als Ferrari importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit buitenland;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Ferrari laten importeren

Voor het exacte kostenplaatje is het advies om een offerte aan te vragen bij SCL. De prijs is namelijk afhankelijk van uw specifieke wensen en de SCL-diensten die u kiest. Wij kunnen bijvoorbeeld alleen het verschepen voor u regelen. Maar wij kunnen ook de volledige douane-afhandeling verzorgen en de Ferrari voor de deur afleveren. Dankzij deze full service dienstverlening heeft u met één bedrijf te maken in plaats van verschillende. De specialisten van SCL hebben veel ervaring met auto’s importeren vanuit het buitenland. Zij zorgen ervoor dat alle procedures correct verlopen.

Verschillende opties voor transport over zee

Voor het verschepen bieden wij u twee opties. U heeft de keuze uit containertransport en Roll on-Roll off transport (Ro-Ro). Het vervoer per container is in prijs voordeliger dan Ro-Ro. Bij Ro-Ro transport wordt de auto direct op het scheepdek gereden op een schip dat speciaal voor autovervoer is gebouwd. De Ferrari wordt nauwkeurig vastgezet voor een veilige reis. Het is wel aan te raden om een transportverzekering af te sluiten. Dit doet u gemakkelijk via SCL.

Snel de Ferrari bij u thuis

Omdat SCL de volledige douane-afhandeling voor u kan doen, gaat de procedure veel sneller dan wanneer u verschillende partijen hiervoor inhuurt. Wij zorgen voor veilige opslag in een van onze eigen loodsen. Voor de auto regelen wij het Nederlandse kenteken en de BPM-aangifte. Vooraf maken we al een berekening voor de BPM met een voordelige rekenmethode. Hierdoor krijgt u een zo laag mogelijke BPM. Om tijd te besparen op de RDW-keuring, vragen wij een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) aan. Hiermee verloopt de keuring zeer snel, omdat de auto al is goedgekeurd volgens Europese normen. Wilt u de auto voor de deur afgeleverd hebben? Dan zorgen wij voor vervoer over land.

Contact met import specialist

Een Ferrari importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de importprocedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Ferrari snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

ferrari importeren

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Ferrari te importeren?