Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Dodge importeren?

Laat SCL voordelig een Dodge importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Dodge importeren?

Laat SCL voordelig een Dodge importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Wilt u een auto van het merk Dodge importeren? Bij importeur SCL Rotterdam bieden wij u full service dienstverlening. Van aankoopbegeleiding in de USA tot de douane-afhandeling in Nederland. Wij kunnen de Dodge zelfs bij u voor de deur leveren. U kunt alle modellen van het automerk laten invoeren. Zoals: de Charger, RAM, Viper of Challenger.

Voordelen SCL Dodge laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

SCL Rotterdam kosten Dodge laten importeren

De kosten voor het verschepen, invoeren en extra services vertellen we graag in een vrijblijvende offerte. U kiest zelf van welke SCL-diensten u gebruik wilt maken. U kunt bijvoorbeeld de auto laten aanpassen in onze werkplaats, zodat hij voldoet aan Europese normen. Ook regelen wij een kenteken voor u. Benieuwd wat de exacte kosten zijn voor het importeren van de Dodge? Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Veilig transport over zee

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het veilig verschepen van de Dodge. Hiervoor wordt de auto in een container gereden en vastgezet. Daarnaast is het ook mogelijk om de container op het dek van het schip te laten plaatsen dat speciaal voor het vervoeren van auto’s over zee is bedoeld. Bij dit zogeheten Roll on-Roll-off (Ro-Ro) wordt de auto dus niet in een container verscheept. Lees meer over onze diensten.

BPM berekenen en kenteken regelen

Naast de geïmporteerde Dodge op kenteken zetten, kunnen we ook een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) voor de auto regelen. Dit maakt de keuring door het RDW eenvoudiger en dat scheelt weer tijd en geld. De douane doet na import de aangifte voor BPM. Hiervoor bieden wij onze deskundige hulp aan om alvast de BPM te berekenen.

Contact met import specialist

Dodge importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de importprocedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Dodge snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

dodge

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Dodge te importeren?