Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Corvette importeren?

Laat SCL voordelig een Corvette importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Corvette importeren?

Laat SCL voordelig een Corvette importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een Corvette importeren vanuit de USA? Met de full service dienstverlening van SCL Rotterdam wordt uw auto veilig en snel naar Nederland verscheept. Daarnaast wordt voor u de douane-afhandeling en het kenteken en BPM geregeld. Ook als u de Corvette nog moet kopen, kunnen wij u ondersteunen met professionele aankoopbegeleiding. Of het om een Corvette Impala of Camaro gaat of een prachtige oldtimer als de Corvette C3 Stingray.

Voordelen SCL Rotterdam als Corvette importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Corvette laten importeren

Een offerte met de exacte kosten voor het importeren van de Corvette, vraagt u geheel vrijblijvend bij ons aan. U kiest zelf het dienstenpakket voor de import van het voertuig. Dit kan aankoopbegeleiding of het aanpassen van de auto in onze werkplaats zijn. Maar ook de BPM-aangifte en al het papierwerk kunnen wij voor u doen. Lees meer over de SCL-diensten.

Transportopties voor Corvette

De auto wordt per schip vervoerd. Dit kan in een container, maar op een speciaal autodek is ook mogelijk. Dit noemen wij Roll on-Roll off transport. De wagen wordt nauwkeurig vastgezet, zodat de reis zo veilig mogelijk verloopt. U kunt bij SCL ook een transportverzekering afsluiten voor het verschepen van de Corvette.

Zaken goed geregeld bij invoer

Bij het invoeren van de Corvette zijn verschillende papieren nodig. Dit zijn de aankoopfactuur, een kopie van het originele kentekenbewijs en uw ID-bewijs. Nadat de wagen op Nederlandse bodem is, krijgt de auto een kenteken. Dit kunnen wij gelijk voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij vooraf ook een BPM-berekening maken. Met onze voordelige rekenmethode kunt u een zo laag mogelijke BPM verwachten. Om de keuring door het RDW soepeler te laten verlopen, regelen wij ook een Certificaat Europese Typegoedkeuring voor u.

classic corvette

Contact met import specialist

Een Corvette importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Corvette snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Corvette te importeren?