Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Chrysler importeren?

Laat SCL voordelig een Chrysler importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Chrysler importeren?

Laat SCL voordelig een Chrysler importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Als Chrysler importeur in Nederland leveren wij u alle services die u nodig hebt voor de invoer van de auto. Een Chrysler importeren via SCL Rotterdam is daarnaast zeer voordelig, omdat u zelf kiest wat voor pakket u wilt. U krijgt dus dienstverlening op maat die zorgt voor onder andere de douane-afhandeling en BPM-aangifte. Ook kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van de Chrysler. Uw Crossfire, 300c, Imperial of Voyager verschepen wij veilig en snel naar Nederland.

Voordelen SCL Chrysler laten importeren

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Chrysler laten importeren

Voor de precieze kosten voor het importeren van de Chrysler, vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Hierin vertellen wij wat u betaalt voor het verschepen en invoeren van de auto. Andere SCL-diensten zijn: het laten aanpassen van de auto naar Europese normen, het regelen van een Nederlands kenteken en het afleveren op een exacte locatie. Dit kan in Nederland zijn, maar afleveren in België of Duitsland is ook mogelijk.

Transport van de Chrysler over zee

Voor het verschepen van de auto heeft u de keuze uit twee opties. Bij containertransport wordt het voertuig in een container gereden en vastgezet. Een andere en snellere optie is de Roll on-Roll off (Ro-Ro). Uw Chrysler wordt op een dek gereden dat speciaal is bedoeld voor vervoer over zee. De auto wordt zo veilig vervoerd naar Nederland of andere bestemming naar keuze.

Invoer in Nederland

Bij de import van de Chrysler krijgt de auto een Nederlands kenteken en moet u BPM betalen. Hiervoor zijn onder andere uw ID-documenten en aankoopfactuur nodig. Voor de BPM kunnen wij vooraf al een berekening maken. Met een geaccepteerde rekenmethode berekenen wij een zo voordelig mogelijke BPM. Daarnaast kan SCL een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET) regelen, dat de keuring door het RDW veel makkelijker maakt.

Contact met import specialist

Een Chrysler importeren en heeft u vragen hierover? De specialisten van Chrysler importeur SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure precies in zijn werk gaat. Met onze maatwerk oplossingen bent u voordelig uit en wordt de Chrysler snel voor uw deur afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

chrysler

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Chrysler te importeren?