Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Chevrolet importeren?

Laat SCL voordelig een Chevrolet importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Chevrolet importeren?

Laat SCL voordelig een Chevrolet importeren.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Uw Chevrolet importeren met de full service dienstverlening van SCL Rotterdam betekent dat alles van A tot Z wordt geregeld. Van het automerk verschepen wij als importeur veilig en snel alle modellen. Ook zorgen wij ervoor dat de invoer vlekkeloos verloopt. Naast de Chevrolet Camaro en Avalanche kunt u onder meer de Tahoe, Equinox, Impala, Captiva, Suburban, Traverse en Volt laten importeren.

Voordelen SCL Rotterdam als Chevrolet importeur

  • Full service dienstverlening op maat;

  • Jarenlange ervaring met import uit Amerika;

  • Deskundige aankoopbegeleiding;

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag;

  • Ombouwen in SCL-werkplaats;

  • Persoonlijk advies van specialisten.

Kosten Chevrolet laten importeren

Om snel de kosten voor het importeren van de Chevrolet te berekenen, vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij SCL. U geeft aan van welke SCL-diensten u gebruikt wilt maken. Zoals het regelen van een kenteken en de BPM-aangifte. Op basis van uw wensen bieden wij u een scherpe offerte voor de import van de auto.

Twee opties voor verschepen

Het voertuig is op twee manieren te verschepen. De voordeligste optie is containertransport. De auto wordt in een container gereden en nauwkeurig vastgezet. Een andere optie is Roll on-Roll off transport (Ro-Ro). Hierbij wordt de auto vervoerd op een schop met een speciaal autodek. Dit is voor grote auto meer geschikt dan transport met de container.

Douane-afhandeling en Certificaat Europese Typegoedkeuring

U wordt bij het importeren geholpen door onze deskundige specialisten. Zij berekenen voor u vooraf de BPM, zodat u een zo laag mogelijke BPM kunt verwachten. De berekening doen zij met een geaccepteerde rekenmethode. Daarnaast zorgt SCL dat er een Nederlands kenteken op de Chevrolet wordt geplaatst. Om tijd en kosten te besparen regelen wij ook een Certificaat Europese Typegoedkeuring (CET). Hiermee heeft u al een goedkeuring voor de auto en is de keuring van het RDW slechts een formaliteit.

Contact met import specialist

Een Chevrolet importeren en heeft u vragen? De specialisten van SCL Rotterdam geven u graag deskundige hulp en tips. Wij vertellen wat nodig is voor het verschepen en hoe de import procedure in zijn werk gaat. Met onze oplossingen op maat bent u voordelig uit en wordt de Chevrolet snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Chevrolet Caprice

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw Chevrolet te importeren?