Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Virginia?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Virginia.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Virginia?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Virginia.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Heeft u een auto op het oog en wilt u deze laten importeren uit Virginia? SCL Rotterdam is gespecialiseerd in het importeren van auto’s vanuit de Verenigde Staten. Wilt u de auto snel en veilig naar Nederland verscheept hebben vanuit Virginia? Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we u volledig ontzorgen of slechts een deel van het importtraject voor u regelen.

Waarom SCL als auto importeur?

De staat Virginia bevindt zich aan de oostkust van de VS en beschikt over meerdere havens, waaronder de Port of Virginia. SCL verscheept duizenden auto’s tussen de VS en Europa. We bieden verschillende diensten aan om het importtraject voor u te vereenvoudigen. We kunnen zelfs het hele traject begeleiden als u dat wilt. Enkele diensten van SCL zijn:

  • Aankoopbegeleiding in Virginia

  • Inspectie en verscheping vanuit VS

  • Eigen loodsen voor lossen en opslag

  • Ombouwen van auto in SCL-werkplaats

  • Douane-afhandeling en invoer

Kosten auto uit Virginia importeren

Voor het exacte kostenplaatje raden wij aan om een offerte aan te vragen bij SCL. De prijs is namelijk afhankelijk van uw wensen en de diensten die wij voor u gaan uitvoeren. We kunnen alleen de verscheping regelen, of u van begin tot eind begeleiden bij het importtraject. Zo leveren we, indien gewenst, de auto voor uw huis af.

Transport over zee: diverse mogelijkheden

Wilt u een auto importeren uit Virginia naar Nederland? U heeft bij SCL de keuze uit meerdere opties qua verscheping. De auto kan met containertransport of een Roll on-Roll off transport verscheept worden. Bij Ro-Ro transport wordt de auto direct op het scheepsdek gereden in plaats van in een container. Bij het containertransport heeft u de keuze uit verschillende varianten; Economic Class, Royal Class of Special Class.

Veilig en voordelig een auto importeren uit Virginia

Bij SCL Rotterdam richten we ons op het importeren van auto’s, zowel binnen als buiten de EU. We kunnen u helpen met de import vanuit Amerika, dankzij onze jarenlange ervaring. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?