Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Verenigde Arabische Emiraten?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Verenigde Arabische Emiraten.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Auto importeren of exporteren uit Verenigde Arabische Emiraten?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Verenigde Arabische Emiraten.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Een auto importeren uit de Verenigde Arabische Emiraten en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit en kunnen u er van A tot Z mee van dienst zijn bij SCL Rotterdam.

Wij helpen u een auto te importeren vanuit de VAE of exporteren die daar voor u naartoe. Wij zullen de auto verschepen vanuit of naar de Verenigde Arabische Emiraten, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. De makkelijkste manier om het goed te regelen, dankzij onze uitgebreide ervaring en diepgaande internationale expertise. 

Auto importeren of exporteren: wat zijn de kosten?

Wilt u een auto importeren of exporteren vanuit of naar de Verenigde Arabische Emiraten en bent u benieuwd naar de kosten? We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u daar meteen van op de hoogte bent. 

We creëren voor u een pakket op maat, afhankelijk van de diensten waar u gebruik van wilt maken. Zoekt u naar Roll-on en Roll-off transport of een container? We kunnen het stuur ombouwen of u vooral goed van dienst zijn met het belangrijke papierwerk bij de douane. Op die manier zorgen we voor een oplossing op maat, zodat u een scherpe prijs betaalt voor de dienstverlening waar u naar op zoek bent. 

Auto verschepen naar de Verenigde Arabische Emiraten: voordelen bij SCL Rotterdam

Benieuwd waarom we auto’s van veel klanten verschepen naar de Verenigde Arabische Emiraten? Klanten betrekken ons bij het importeren en exporteren van auto’s vanwege onze uitgebreide internationale ervaring.

We kunnen de import of export van A tot Z verzorgen. Ondertussen zorgen we voor de laagst mogelijke BPM, kunnen we auto’s om bouwen in onze eigen werkplaats en kunt u altijd rekenen op betrokken service door ervaren medewerkers. Op die manier zijn we uw specialist om een auto te importeren uit de VAE en andere delen van de wereld. 

Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons op telefoonnummer +31 10 427 77 20 of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u. 

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?