Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Vancouver?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Vancouver.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Vancouver?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Vancouver.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Wilt u een auto importeren uit Vancouver, maar wilt u het logistieke traject niet zelf regelen? SCL Rotterdam heeft jarenlange ervaring met de verscheping van auto’s vanuit diverse plekken in Noord-Amerika, zoals Vancouver. De full service dienstverlening van SCL zorgt ervoor dat de auto van uw keuze veilig bij u wordt afgeleverd.

Vancouver als ideale plek voor transport

De haven van Vancouver is niet alleen de grootste van Canada, maar ook wereldwijd een belangrijke haven. Heeft u een auto op het oog in Canada, dan kan SCL deze auto via de haven van Vancouver of een andere Canadese haven naar Nederland verschepen.

Kosten auto importeren uit Vancouver

Het verschepen en importeren van een auto uit Canada brengt kosten met zich mee. Schakelt u de hulp in van SCL, dan bepaalt u zelf welke diensten u gebruikt. Er wordt vervolgens op basis van uw wensen en gekozen diensten een scherpe prijs opgesteld.

SCL Rotterdam biedt een full service dienstverlening aan. Als importeur richten we ons op maatwerk oplossingen zodat onze klanten altijd een passend pakket vinden. We bieden diverse pakketten aan: Economic Class, Royal Class of Special Class. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse transportverzekeringen, zoals All-Risk of Total-Loss.

Hulp bij de douane-afhandeling

Onze hulp houdt niet op na de verscheping van het voertuig. Rondom de verscheping en import van een auto uit Canada gelden veel richtlijnen. SCL kan u helpen met de benodigde documenten en vertellen over mogelijke knelpunten. Ook kunnen we hulp bieden bij de douane-afhandeling en invoer zodra de auto is aangekomen in Nederland. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de auto een Nederlands kenteken en Typegoedkeuring krijgt.

Vind de beste maatwerk oplossing

Bij SCL zijn we gespecialiseerd in oplossingen op maat. Wilt u SCL inschakelen voor de import van een auto uit Vancouver? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op. Eén van onze deskundige adviseurs zal dan samen met u de mogelijkheden bespreken.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?