Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Texas?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Texas.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Texas?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Texas.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Wilt u een auto laten importeren vanuit Texas naar Nederland? SCL Rotterdam heeft veel expertise met de import van auto’s uit verschillende delen van de Verenigde Staten, waaronder Texas. Dankzij onze full service dienstverlening kunnen wij het hele importtraject van de auto voor u regelen.

Breed aanbod auto’s in VS

Het aanbod van auto’s is enorm in de Verenigde Staten. Auto’s uit de VS zijn vaak goedkoper dan wagens uit Nederland. Daarnaast heeft u ook veel meer keuze. In Amerika heeft u de keuze uit vele merken en modellen in vergelijking met Nederland. Denk hierbij aan oldtimers of jeeps, die in Amerika veelvuldig aanwezig zijn.

Aankoopkeuring in Texas

Meerdere staten in Amerika hebben een warm en droog klimaat. Door dit klimaat is er minder roestvorming en de auto’s blijven in een betere conditie. Texas is één van deze staten; het westen van Texas heeft een droog steppeklimaat.

Voordat u een auto aanschaft, wilt u natuurlijk weten in welke staat de wagen verkeert. Is het niet mogelijk om zelf de auto in Texas te controleren voor u tot aankoop overgaat? SCL biedt een aankoopkeuring aan, waarbij een grondige inspectie van de auto plaatsvindt.

Auto importeren buiten de EU

Voor het importeren van auto’s buiten de EU gelden andere richtlijnen dan voor de auto-import binnen Europa. Wilt u een auto uit Texas importeren? SCL kan u, naast de aankoopbegeleiding, helpen bij de verscheping en invoer van een auto naar Nederland of een ander land binnen Europa.

U heeft bepaalde documenten nodig voor de verscheping en invoer van een auto uit Texas. SCL vertelt u welke documenten u nodig heeft en welke knelpunten u kunt tegenkomen. Na het importeren van de auto kunnen wij de Typegoedkeuring regelen en zorgen dat de auto een Nederlands kenteken krijgt. Zijn er aanpassingen nodig om de auto te laten voldoen aan de Europese regelgeving? Ook dat kan SCL voor u regelen.

Maatwerk mogelijkheden bespreken

Bent u op zoek naar een maatwerk oplossing voor de import van een auto uit Texas? Onze specialisten adviseren u over alle mogelijkheden om een auto te importeren. Vraag direct een offerte aan op of vul het contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?