Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Suriname

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Suriname.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Suriname

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Suriname.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Auto importeren uit of exporteren naar Suriname? Dat wordt voor u van A tot Z geregeld bij SCL Rotterdam. Met onze full service dienstverlening zorgen we voor het veilig invoeren of verschepen van uw voertuig. Dankzij onze maatwerk oplossingen kunt u binnen no-time de weg weer op. Wij zorgen daarnaast voor de douane-afhandeling en kunnen de auto laten ombouwen naar Europese normen.

Voordelen van SCL Rotterdam bij import uit Suriname

  • Veel ervaring met import uit / export naar Suriname;
  • Volledige dienstverlening van A tot Z;
  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;
  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;
  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;
  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Suriname

Voor de exacte kosten voor het invoeren of verschepen van de auto, vraagt u gratis een offerte aan bij SCL Rotterdam. Wat de prijs precies is, is afhankelijk van welke SCL-diensten u gebruikt wilt maken. Met een pakket op maat betaalt u in ieder geval nooit te veel bij ons. Vraag de gratis en vrijblijvende offerte voor de import uit of export naar Suriname direct nog aan.

Auto importeren uit Suriname

Voor het importeren van een auto vanuit Suriname naar Nederland betaalt u invoerrechten en BTW. U kunt SCL laten nakijken of u in aanmerking komt voor een speciale regeling, zodat u dit niet hoeft te betalen. Voor de douane-afhandeling zijn persoonlijke documenten nodig, zoals kopie van originele kentekenbewijs en de aankoopfactuur.

Auto exporteren naar Suriname

Voor het exporteren van uw auto naar Suriname zijn er enkele zaken waar u op moet letten. Het autovoertuig mag niet meer dan 8 jaar oud zijn. Bij busjes is dat 15 jaar. Auto’s met het stuur aan de linkerkant mogen gewoon worden ingevoerd in Suriname. Voor wagens met een waarde van meer dan $25.000 moet belasting (40% van CIF) worden betaald. Voor auto’s onder dit bedrag is dat 25% van CIF (Cost, insurance and freight). De papieren die u nodig heeft zijn onder andere uw paspoort, verzekeringsbewijs en visum.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Suriname? U krijgt van SCL Rotterdam deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure precies in zijn werk gaat. Met onze totaaloplossing bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?