Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Seattle?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Seattle.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Seattle?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Seattle.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Wilt u een auto uit Seattle laten importeren naar Nederland? SCL Rotterdam beschikt over veel ervaring met het verschepen en invoeren van voertuigen vanuit de VS. Met de hulp van SCL hoeft u zich nergens druk over te maken; dankzij onze full service dienstverlening kunnen wij u namelijk alles uit handen nemen rondom het importeren van de auto uit de VS.

Verscheping en import vanuit Seattle

Voordat u tot de daadwerkelijke aankoop overgaat, wilt u natuurlijk weten of het voertuig aan al uw wensen voldoet. SCL kan u helpen met de inspectie van de auto, omdat het niet voor iedereen mogelijk is om naar de VS te reizen. Zo verkleint u de kans op een miskoop.

Daarnaast regelen wij de verscheping vanuit Seattle naar Nederland. In de vertrekhaven in Seattle wordt er een volledig inspectierapport opgesteld, waarna de auto op diverse manieren verscheept kan worden. U heeft de keuze uit containertransport of Roll on-Roll off transport. Waar containertransport minder kosten met zich meebrengt, staan auto’s bij Ro-Ro transport op een scheepsdek speciaal bestemd voor voertuigen.

Hulp bij douane-afhandeling in Nederland

Na aankomst van de auto in Nederland kan SCL alles bij de douane afhandelen. Ook kunnen wij een Nederlands kenteken en Typegoedkeuring regelen en de benodigde aanpassingen verrichten zodat de auto aan de Europese regelgeving voldoet. Onze service gaat nog verder, want wilt u dat we u echt alles uit handen nemen? Dan kunnen we de auto voor uw eigen deur afleveren.

Profiteer van oplossingen op maat

Een auto importeren uit Seattle vraagt om maatwerk en SCL biedt voor iedere klant een passend aanbod. Wilt u de auto enkel laten verschepen of gebruik maken van onze full service dienstverlening? Vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. Wij zullen dan samen met u alle mogelijkheden bespreken om een auto te laten importeren uit Seattle.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?