Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Qatar?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Qatar.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Qatar?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Qatar.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Heeft u een auto die u wilt importeren vanuit of exporteren naar Qatar? Regel dat dan voordelig en snel via SCL Rotterdam. Als ervaren importeur en exporteur van auto’s zorgen wij voor het verschepen en de invoer van het voertuig. Bij SCL hebben wij alle diensten onder één dak, zodat u altijd met één partij te maken heeft. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld.

 Voordelen SCL Rotterdam

  • Veel ervaring met import uit / export naar Qatar;

  • Volledige dienstverlening van A tot Z;

  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;

  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;

  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;

  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Qatar

Vraag gelijk nog een offerte aan voor het berekenen van de kosten voor het verschepen van de auto. U heeft de keuze uit diverse diensten en daar zijn de uiteindelijke kosten van afhankelijk. Omdat SCL alles van A tot Z regelt, bespaart u veel tijd en flink op de prijs. De import of export van de auto naar of uit Qatar of Doha wordt hierdoor heel voordelig. Samen met u maken wij een dienstenpakket volledig op maat.

Auto importeren uit Qatar

Voor het importeren van een auto naar Nederland betaalt u invoerrechten en BTW. Zorg er voor dat alle papieren bij de hand zijn. Denk aan kentekenbewijzen, ID-documenten en de aankoopfactuur. Wanneer de wagen vanuit Qatar in Nederland is, wordt de auto op kenteken gezet en betaalt u hiervoor BPM. SCL maakt vooraf een BPM-berekening om u te helpen met een zo laag mogelijk BPM. Ook zetten wij het voertuig op Nederlands kenteken en kunnen we aanpassingen doen, zodat de auto voldoet aan Nederlandse maatstaven.

Auto exporteren naar Qatar

De invoerrechten bedragen 5% van de huidige waarde van de auto. U heeft voor de import in Qatar wel een verblijfsvergunning nodig. Na aankomst moet de auto binnen 2 weken geregistreerd zijn. Voor de registratie wordt de auto uitvoerig getest. Houd hierbij uw papierwerk bij de hand. Zoals: bewijs van eigenaarschap, aankoopfactuur en de verzekeringspapieren.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Qatar? Bij SCL Rotterdam krijgt u deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze specifieke oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in. 

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?