Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Oregon?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Oregon.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Oregon?

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Oregon.

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Heeft u een auto op het oog in Oregon en wilt u deze naar Nederland importeren? Met de hulp van SCL Rotterdam hoeft u zich nergens druk om te maken; wij kunnen u alles uit handen nemen dankzij onze full service dienstverlening en de auto importeren uit Oregon. SCL heeft jarenlange ervaring met het importeren van auto’s vanuit de Verenigde Staten en kan u hierdoor goed van dienst zijn.

Aankoopbegeleiding in Oregon

Voordat u een auto aanschaft, wilt u natuurlijk weten of de auto aan uw wensen voldoet. Het is niet voor iedereen mogelijk om naar Oregon af te reizen om de occasion te inspecteren. SCL Rotterdam kan u hierbij helpen; wij beschikken over technici door heel Amerika, die uw auto kunnen controleren. Zo voorkomt u een miskoop.

Jarenlange expertise met auto-import

SCL Rotterdam kan het gehele logistieke traject voor u regelen. Wij regelen de verscheping van de auto vanuit Oregon naar Nederland, bijvoorbeeld vanuit de haven van Portland. Bij de aankomst in de vertrekhaven wordt er een volledig inspectierapport opgemaakt. Na een correcte douane-afhandeling wordt het voertuig op het schip geladen.

Auto lossen in Nederland

Zodra het schip in Nederland is aangekomen, zorgt SCL dat uw auto naar onze loods wordt getransporteerd. We kunnen ook de douane-afhandeling en invoer van de auto uit handen nemen. Zo regelen wij het Nederlandse kenteken, de Typegoedkeuring en verrichten wij benodigde aanpassingen om de auto aan de Europese regelgeving te laten voldoen.

Profiteer van maatwerk oplossingen

Bij SCL Rotterdam zijn we gespecialiseerd in oplossingen op maat. Wilt u een auto importeren uit Oregon? Neem dan telefonisch contact met ons op, of vraag een offerte aan. U kunt dan samen met één van onze deskundige adviseurs alle mogelijkheden bespreken om de auto van uw dromen te importeren.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?