Get in touch:
+3110 427 77 20
info@sclrotterdam.com

Auto importeren of exporteren uit Nieuw-Zeeland

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Nieuw-Zeeland

Vrijblijvende offerte aanvragen

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Voertuig import/export van A tot Z
Persoonlijke service
Pakketten op maat
Zeer aantrekkelijke prijzen

Auto importeren of exporteren uit Nieuw-Zeeland

Laat SCL voordelig een auto importeren of exporteren uit Nieuw-Zeeland

Vrijblijvende offerte aanvragen

Klanten geven 9,2 aan SCLrotterdam

Uw auto laten importeren uit of exporteren naar Nieuw-Zeeland regelt u volledig via SCL Rotterdam. Als auto-importeur en exporteur zorgen wij dat uw voertuig veilig wordt verscheept en op locatie wordt afgeleverd. U kunt ook een transportverzekering bij ons afsluiten. Daarnaast verzorgen wij ook al het papierwerk voor de invoer, zodat de import of export van de wagen soepel verloopt.

Voordelen SCL Rotterdam

  • Veel ervaring met import uit / export naar Nieuw-Zeeland;
  • Volledige dienstverlening van A tot Z;
  • Wij regelen de laagst mogelijke BPM;
  • Ombouwen auto vindt plaats in eigen werkplaats;
  • U krijgt een pakket op basis van uw wensen;
  • Persoonlijke service van ervaren medewerkers.

Kosten auto importeren uit / exporteren naar Nieuw-Zeeland

De kosten voor het importeren of exporteren van de auto houdt u bij SCL zo laag mogelijk. U kiest namelijk zelf van welke Roll on-Roll off transport u gebruik wilt maken. Zoals containertransport of Roll on-Roll off transport. Wij kunnen zelfs de auto aanpassen, zodat het aan alle eisen voldoet Nederland of Nieuw-Zeeland. Door een offerte aan te vragen berekenen wij precies de prijs voor het importeren of exporteren van de auto. Dat is inclusief invoeren en verschepen. Kom snel te weten wat de kosten zijn voor uw voertuig en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Auto importeren uit Nieuw-Zeeland

Wanneer uw auto in Nederland is aangekomen vanuit Nieuw Zeeland, betaalt u invoerrechten en BTW. Ook moet u het nodige papierwerk in bezit hebben. Zoals een kopie van het originele kentekenbewijs en de aankoopfactuur. De wagen wordt na het uitladen op Nederlands kenteken gezet. Hiervoor betaalt u BPM. Al deze zaken regelt SCL Rotterdam voor u. Wij maken vooraf een gedetailleerde BPM-berekening, zodat u precies weet wat u moet betalen. Met onze rekenmethode zorgen we voor een zo laag mogelijke BPM.

Auto exporteren naar Nieuw-Zeeland

Voor het exporteren naar Nieuw-Zeeland heeft u verschillende documenten nodig voor de New Zealand Transport Agency. Dit zijn ID-documenten, het bewijs van eigenaarschap, de aankoopfactuur en bewijs van uitschrijving in Nederland. Daarnaast moet de auto voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van veiligheid en emissies. Bij aankomst krijgt de auto een grondige inspectie. Zorg er dus voor dat het voertuig is voorzien van de nodige certificaten voor milieu-eisen. SCL regelt al deze zaken voor u. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact met import / export specialist

Heeft u vragen over de auto exporteren naar of importeren uit Nieuw-Zeeland? Bij SCL Rotterdam krijgt u deskundige hulp en tips. Wij vertellen u graag wat nodig is en hoe de import / export procedure in zijn werk gaat. Met onze specifieke oplossingen bent u voordelig uit en wordt uw auto snel op locatie afgeleverd. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Stap 1: Bepaal waar we u bij kunnen helpen

SCL is gespecialiseerd in het regelen van voertuigimport. U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan om een prijsopgave te ontvangen en geef aan waarin wij u kunnen ondersteunen.

Stap 2: Ontvang vrijblijvende prijsopgave

Hoe meer informatie wij van u ontvangen, hoe beter we de prijs kunnen berekenen voor het verschepen van het voertuig. De prijsopgave die u ontvangt, is geheel vrijblijvend. 

Stap 3: Deskundige verscheping

Het vervoeren en verschepen van voertuigen vraagt om deskundigheid en ervaring. SCL Rotterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk, waarin zowel containerverschepingen als Ro-Ro verschepingen mogelijk zijn. SCL is tevens een specialist in de douane-afhandeling en zorgt voor een spoedige aflevering van uw voertuig.

Reviews

9.5
EJ
SCL heeft mijn auto vanuit USA naar Rotterdam verhuisd en alle zaken keurig geregeld zodat de auto onder eigen boedel in Nederland is aangekomen.
8.9
Anoniem
Zeer goede service, altijd attent en oplettend wat resulteerde in een snelle en correct geprijsde importprocedure!

Klanten geven een 9,4 aan SCLrotterdam

Hoeveel kost het om uw auto te importeren?